Поряд з ним стала дружиною і мамою: як виглядає новий коханий Могилевської – він навіть крутіший за Яму

Як виглядає новий коханий Наталії Могилевської, поряд з яким вона стала дружиною і мамою. Так склалося, що він виявився навіть крутішим за Яму.

Так склалося, що Наталія Могилевська доволі довго інтригувала публіку своїм особистим життям. Зірка так і не вийшла заміж після розлучення з Дмитром Чалим, а цей шлюб тривав лише рік.

Тим не менш, романтична складова у їхніх стосунках була чимала, хоча і вельми швидко завершилася. Пізніше зірка зустрічалася з Єгором Долініним. Цей роман був ледь не найгучнішим, і в ньому було багато драми. Після цього в особистому житті зірки настало затишшя. Хоча їй неодноразово приписували роман з Владом Ямою. Здавалося, що стосунки між ними очевидні. Але на той момент чоловік насправді зустрічався зі своєю майбутньою дружиною Ліліаною.

Наталія Могилевська розповіла про свого нового обранця

Наталія Могилевська привітала близького друга міцними обіймами та поцілунками
Наталія Могилевська привітала близького друга міцними обіймами та поцілунками

Врешті-решт, Могилевська заявила, що насправді планує присвячувати увесь вільний час собі та розвитку, а кохання відкладає на потім. І це попри те, що насправді вона мріяла про народження дитини. Публіка по-різному реагували на це, і варто відмітити, що багато хто просто не вірив у щирість цих слів.

Врешті-решт 2022-го Могилевська таки зізналася, що в її житті з’явилася людина, в якій вона віддала своє серце цілком та повністю. Мова йде про пана Валентина. Артистка заявила, що з ним вона навчилася бути дружиною, а ще пізніше заговорила про те, що імовірно навчиться бути і матір’ю. Тоді вона не розповіла, що вже удочерила 2 прекрасних дівчат.

Не важко здогадатися, що судячи з усього вона могла вийти заміж за Валентина, адже бюрократія не дозволилаб їй просто так забрати своїх нових дочок.

Як би там не було, публіка давно не бачила Наталію настільки щасливою. Але вона в свою чергу навідріз відмовляється показувати Валентина, зберігаючи його особистість у повній таємниці. І навіть операції не вдалося з’ясувати, як насправді виглядає чоловік.

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.