Обраниця Мурата Налчаджиоглу не стала брати приклад з Лорак і видалила його зі свого життя: коханню кінець?

Обраниця Мурата Налчаджиоглу не стала брати приклад з Ані Лорак і видалила його. Що відбувається і як так сталося, що після новини про вагітність Анастасія пішла на це?

Лише днями Анастасія Foxy повідомила про імовірну вагітність. Дівчина опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фотографію з тестом, який показав 2 смужки. Вже пізніше вона почала говорити про відповідальність, яку чоловіки не хочуть на себе брати. Мурат одразу відреагував на її вчинок і влаштував справжній скандал, написавши претензію щодо її бажання влаштовувати сцену на публіці.

Зокрема, чоловік заявив, що вже все пояснив своїй екс-коханій і нібито не збирається від своїх слів відмовлятися. Тим часом Анастасія почала публікувати відео про нарцисів.

Анастасія Фоксі видалила усі фотографії з Муратом Налчаджиоглу

У екс-чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу з'явилася ще одна донька
 Анастасія Фоксі видалила усі фотографії з Муратом Налчаджиоглу

Здавалося, що все вже і так зрозуміло, але дівчина пішла ще далі і нещодавно видалила на особисті сторінці усі спільні фотографії з Муратом.

Можна сміливо зробити висновок, що на даний момент пара як мінімум проживає серйозну кризу в стосунках, але мова може йти про велику проблему та розставання.

Нагадуємо, що оборот близько 10 років перебував у шлюбі з Ані Лорак. За цей час в мережі постійно з’являлися новини про його численні подружньої зради. Врешті-решт до інтернету потрапили фотографії, на яких він проводить час з жінками у клубі. Це стало останньою краплею для співачки, яка подала на розлучення. 2 роки вони чекали на завершення процесу, і врешті-решт все ж таки розійшлися офіційно.

Згодом Кароліна зізналася, що не дивлячись на скандали та серйозно зраду зі сторони Мурата, вона дуже важко переживала цей розрив, і зачинялися у себе в спальні та плакала там декілька годин підряд. Її єдина дочка Софія залишилася з нею, але підтримує спілкування з батьком і часто їздить з ним на курорти.

Нещодавно дівчині виповнилося 13 років. Зокрема говорила про те, що не намагається налагоджувати стосунки з дівчинкою. Мовляв, її це не стосується.

Схожі статті

45-річна Оля Полякова зізналася, після якого вчинку свого чоловіка задумалася про розлучення: “Я маю право”

Оля Полякова вперше зізналася, після якого вчинку свого чоловіка Вадима Буряковського задумалася про завершення стосунків з ним. Подібне сталося лиш раз за 20 років.

“Бубік відправляється на балькон”: Ектор Хіменес-Браво знайшов кому віддати золотий фартух Олі Мартиновської

Чи можна потрапити на кухню Ектора Хіменеса-Браво без кулінарних навичок? Десятки кастингів "МастерШеф" довели, що це неможливо. Точніше, було дотепер, бо шеф вирішив зробити єдине виключення.

37-річна Настя Каменських вразила зізнанням про свій стан: любов чоловіка Потапа не потрібна для щастя

Понад 2 роки в мережі ходять чутки про завершення історії кохання між Настею Каменських та її чоловіком Потапом. І нещодавно співачка вразила зізнанням.

“Я не буду на зв’язку”: дочка Олени Мозгової вразила зізнанням після того, як Пономарьов не схвалив її вибір

Старша дочка Олени Мозгової вразила зізнанням після того, як Олександр Пономарьов не схвалив її вибір публічно. Дівчина заявила, що на звʼязок не вийде.

Винник розповів про важку хворобу, яка потребувала лікування за кордоном: “Не знав, чи повернуся до життя”

Своє життя за кордоном Олег Винник пояснював станом здоров'я. Але називати речі своїми іменами не поспішав. Що насправді сталося з виконавцем?

Не схожий на Хому: 40-річний Дзідзьо приймає привітання з поповненням в родині, але є одне “але”

40-річний Дзідзьо приймає привітання з поповненням в родині, але існує одне "але". Михайло показав малечу, опустивши деякі деталі події. Усі деталі в матеріалі.