Красуню до Лілії Ребрик довелося покинути без варіантів: які секрети приховує особисте життя Андрія Дикого

Стосунки та почуття в них — складна річ. Сьогодні людина відчуває кохання до партнера, а вже завтра закохується в іншого. Та чи відповідальна Лілія Ребрик за те, що Андрій Дикий пішов від ексдружини?

Серед зіркових пар подружжя Лілії Ребрик та Андрія Дикого є одним з найкрасивіших. Відома ведуча та знаменитий танцюрист цілком могли б стати героями голлівудського кіно. Саме так почалися взаємини Андрія та Лілії. Кожен з пари вже був у стосунках до їхньої зустрічі. Дикий навіть знаходився в офіційному шлюбі. Ребрик хоча й не була одружена, але мала серйозні стосунки, які не планувала закінчувати. Але кохання вирішило інакше.

Перше знайомство Лілії та Андрія відбулося зовсім не на “Танцях з зірками”. Вони зустрілися на іншому заході, де Дикий теж був учасником, а Ребрик просто виконувала роль ведучої. Але в той момент ніякої іскри, як це демонструють в кіно, між ними не пробігло. Навіть працюючи поруч Андрій та Лілія закохалися не одразу. Хоча у чоловіка почуття з’явилися раніше. Або ж телеведуча просто вдало маскувала власні, ховаючи їх навіть від Дикого.

Андрій Дикий та Лілія Ребрик на шоу Танці з зірками
Андрій Дикий та Лілія Ребрик на шоу Танці з зірками

Але на “Танцях з зірками” між парою не було нічого, окрім спільної роботи. В тому, що обоє прагнуть бути разом, Андрій та Лілія переконалися вже після закінчення проєкту. Можливо, якби не нові зустрічі, які були вже після шоу, цієї зіркової пари не було б. Але, на щастя, все склалося, як належне, і безмежне кохання тримає їх разом понад 13 років.

Вони просто хотіли бути щасливими

Всупереч давнім чуткам, Лілія Ребрик не руйнувала щасливу сім’ю. Все ж, коли пара дійсно має щастя, жоден з них не може навіть задуматися про те, щоб бути з іншим. Зараз Андрій є зразковим чоловіком, вірним та люблячим, який дбає про дружину та про спільних дітей. А їх пара має вже трьох! У 2012 та 2018 роках зіркова сім’я поповнилася Діаною та Поліною, а у 2024 році народилася ще одна донечка, яку подружжя назвало Аделіною.

Хрестини молодшої доньки Андрія та Лілії Аделіни
Хрестини молодшої доньки Андрія та Лілії Аделіни

Що ж стосується колишньої дружини Андрія Ірини, то вже після розлучення вони працювали разом. Тому ніяких образ жінка ні на ексчоловіка, ні на Лілію не тримає. До того ж чесність є важливою складовою будь-яких стосунків. Якщо кохання зникає, то варто про це розповісти, щоб кожен міг здобути нове щастя, а не намагатися зберегти те, чого вже немає.

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.