Молдавська преса освітила великий конфуз Дана Балана: співак так осоромився, що промовчала і Тіна Кароль

Всі люблять мати хороший настрій. Його можуть забезпечити різні речі: прогулянки та кіно, подарунки та спілкування з друзями. Але, здається, Дан Балан знайшов швидший метод у рідкому вигляді.

З роками любов української аудиторії до молдавського красунчика Дана Балана не тільки не слабшає, а тільки зміцнюється. Люди обожнюють співака за його красу та мужність, які так гармонійно поєднуються з умінням доглядати за собою та добротою. Артист ніколи не був помічений в гучних скандалах, які б відображалися на його житті та кар’єрі. Та невже настав цей момент, коли бездоганна репутація співака дала тріщину?

Шанувальники записали відео на одному з концертів Дана, де була помітна його дещо дивна поведінка. Видавалося, що співак недостатньо добре тримає рівновагу, тому в певний момент удав, що просто хоче взяти шанувальницю за руку та сів прямо на сцені. Також аудиторія співака помітила, що він моментами забував слова та дещо не влучав у ноти. Та й настрій артиста був занадто жвавим, піднесеним, він багато танцював.

Молдавська преса освітила конфуз Дана Балана
Молдавська преса освітила конфуз Дана Балана

Коментарів з відповідними звинуваченням було дуже багато. Але траплялися й такі, в яких шанувальники стали на бік артиста. Хтось писав, що навіть нетверезим він залишається красунчиком з чудовим голосом. Інші ж взагалі не помітили, що з Баланом щось не так і дивувалися людям, які так чітко все ідентифікували по кількох кадрах.

У такій думці справді є сенс. По-перше, ми не знаємо з якої частини концерту ці кадри. Якщо вони зняті ближче до завершення, то очевидно, що Дан просто втомлений. Живий виступ — це не легка прогулянка. А якщо концерт триває довго, то людина втомлюється не менше, ніж спортсмен під час змагань. Також незрозуміле невдоволення веселим настроєм артиста. Хіба під час виступу співак повинен бути сумним і не танцювати, стоячи в одній позі?

Молдавська преса освітила конфуз Дана Балана
Молдавська преса освітила конфуз Дана Балана

Та й навіть якщо Балан дійсно вирішив трішки побавити себе келихом за кулісами, то в цьому немає нічого ганебного. Концерт Дан провів достойно, аудиторія залишилася задоволеною, а що ще потрібно для того, щоб вважати виступ артиста успішним?

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.