Чому Наталія Могилевська та Влад Яма більше ніколи не будуть разом? З самого початку між ними вже була інша

Чому Наталія Могилевська та Влад Яма більше ніколи не будуть разом? З самого початку між ними вже була інша, і цей фактор найбільше вплинув на екранний роман.

Коли Наталія Могилевська та її партнер Влад Яма виходили на сцену складалося враження, що вони проживають усе те, що показують. Тому походження чуток про їхній любовний зв’язок цілком зрозуміле та очевидне.

В якийсь момент вони виглядали так, наче проживають бурхливий роман. Але пізніше стало відомо, що вони не разом. Їхні дороги розійшлися одразу після проекту, хоча вони неодноразово ще піарилися на цій історії. І хоча Наталія Могилевська у цій історії йшла до кінця, Влад через багато років розповів, чому їм не було суджено бути разом.

Влад Яма розповів, чому в нього не склалися стосунки з Могилевською

 Влад Яма розповів, чому в нього не склалися стосунки з Могилевською

Попри поцілунки, постійний час разом на паркеті та піар-історії Влад на той момент зустрічався з іншою дівчиною, яку звали Ліліана. У якийсь момент його зіркова хвороба, а також екранний роман з Могилевською зіграли проти нього, і дівчина пішла. Розставання спочатку далося йому легко, але пізніше він став розуміти, що втратив дещо надзвичайно цінне і після цього вирушив за колишньою.

Він все ж таки зміг її повернути, і врешті-решт вона стала його дружиною, хоча і не одразу. Згодом дівчина народила йому дитину і досі вони щасливо проживають в шлюбі.

Влад обожнює свою благовірного, завжди говорить про її красу та таланти, і 2 з половиною роки тому евакуювався разом сім’єю до Сполучених Штатів Америки, де живе донині.

Наталія Могилевська ніколи не коментувала стосунки її екс-партнера, а про Ліліану навіть і слова не казала публічно. Але помітно, що вони віддалялися з кожним роком, і в якийсь момент взагалі втратили зв’язок, який в них був.

Цікаво, що Наталія згодом влаштувала схожу піар-історію з іншим танцівником, коли повернулася на паркет, але повторити успіх в неї не вийшло. Хоча подейкували, що з цим хореографом ордистки дійсно були любовні стосунки. Тим не менш, Наталія все заперечувала, і запевняла, що вона самотня.

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.