Аліна Гросу розповіла про дитину від колишнього чоловіка Олександра Комкова: все закрутилося дуже швидко

Знаменита українська співачка Аліна Гросу вперше розповіла про дитину від колишнього чоловіка Олександра Комкова. Все закрутилося дуже швидко.

Весілля Аліни Гросу та її колишнього чоловіка Олександра Комкова було найрозкішнішим в українському шоу-бізнесі, адже витрачено на нього було більше ста тисяч євро. Зокрема, виконавиця говорила про те, що здебільшого усі гроші були внесені її батьками. Торжество справили Віталії, на ньому були присутні здебільшого зірки.

І хто б міг подумати, що вже через півроку ця історія кохання завершиться після таких великих затрат. І тим не менш, вельми скоро Аліна Гросу знову стала вільною жінкою, і вже тоді почала фліртувати з колегою, хоча сподівалася на повернення коханого додому. Олександр таки вирішив возз’єднатися, але артистка вже на той момент прийняла рішення, що цього не буде.

Аліна Гросу розповіла про особисте життя свого колишнього чоловіка

Аліна Гросу з США нарвалася на критику найвідданіших фанатів
Аліна Гросу розповіла про особисте життя свого колишнього чоловіка

Пізніше її неодноразово критикували за те, що вона нібито дуже швидко зійшлася з Романом Полянським. У відповідь Аліна Гросу під час свого інтерв’ю на телеканалі 1+1 дала вельми цікавий коментар щодо Олександра. За її словами, колишній чоловік вже встиг обзавестися дитиною. Варто відмітити, що з моменту розлучення якраз пройшло приблизно півтора роки.

Мовляв, молодий бізнесмен вже і одружився, і навіть батьком став. І все встиг набагато швидше, ніж його колишня дружина. Ніяких інших подробиць вона не додала. Гросу зізналася, що підписана на екс-чоловіка, але вони не підтримують зв’язок, а лише слідкують одне за одним в Instagram.

Аліна Гросу та Олександр Комков
Аліна Гросу розповіла про особисте життя свого колишнього чоловіка

Олександр давав одне-єдине інтерв’ю на рахунок Аліни, в якому заявив, що не він був ініціатором розставання, як стверджує співачка, а рішення було обопільним. Гросу на даний інтерв’ю відреагувала, але здебільшого з гумором. Таким чином Аліна дала зрозуміти, що словам її колишнього віри немає.

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.