Мурата ніхто не замінить: Ані Лорак розповіла, що розлучення з бізнесменом не стало кінцем їхніх стосунків

Ані Лорак розповіла, що завершення шлюбу з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджиоглу не стало кінцем їхніх стосунків. Як насправді все було?

Фінал стосунків Ані Лорак та її колишнього чоловіка Мурата був настільки неочікуваним та скандальним, що було важко пригадати, наскільки казково все починалося. І все ж таки, колись їм заздрили. Хоча навколо Кароліни завжди ходило багато пліток, зокрема про її роман з Філіпом Кіркоровим на той момент, ця історія кохання перетворилася на величезний піар, який просував її кар’єру швидко та впевнено.

Ані Лорак розповіла про стосунки з колишнім чоловіком Муратом Налчаджиоглу

Як виглядає донька Ані Лорак від турецького бізнесмена Мурата
Ані Лорак розповіла про стосунки з колишнім чоловіком Муратом Налчаджиоглу

А кліп, в якому Мурат знявся взагалі був ледь не найпопулярнішим. Але чергова казка виявилася абсолютною фальшивкою. Так, незабаром стало відомо, що бізнесмен постійно зраджував співачці у шлюбі, і саме це стало причиною їхнього розлучення.

Вже пізніше Кароліна розповіла, що насправді дуже важко переживала розставання. Можливо, важче, ніж сам бізнесмен. Поки він будував стосунки з Лілією Реус, артистка зачинялися вдома та плакала під ковдрою. Усі її імовірні романи викликали обговорення та скандали, а також засудження: в пресі пліткували про те, що зірка не вміє обирати собі партнерів для життя.

Але насправді їхні стосунки тоді не завершилися. По-перше, процес розлучення тривав 2 роки, включав в себе поділ майна та багато суперечок, і навіть коли це дійшло до фінішу, Мурат та Ані Лорак бачилися, разом відпочивали на яхті, святкували на торжество Філіпа Кіркорова, обіймалися, танцювали разом і взагалі викликали бурхливі обговорення щодо їхнього можливого воззʼєднання. І сталося це буквально за декілька тижнів до заручин Мурата. Згодом він заявить про те, що зробив пропозицію руки і серця своїй дівчині в Туреччині.

Характер їхнього спілкування на святі Кіркорова був настільки очевидний, що не залишалося ніяких сумнівів на рахунок того, що можливо між ними нічого немає, але почуття все ще живі.

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.