Молодий, з шоу-бізнесу і зовсім не такий як Пономарьов: хто батько новонародженої дитини Марії Яремчук

Молодий, з шоу-бізнесу і зовсім не такий як Олекса Пономарьов. Хто насправді батько новонародженої дитини Марії Яремчук? Докладніше в матеріалі.

Не дивлячись на те, що Марія Назарівна обрала не публічний образ життя після завершення своєї музичної кар’єри, втримати свою вагітність у таємниці їй не вдалося. Інсайдерську інформацію одразу ж злили до мережі. Мало того, навіть опублікували фотографії вагітної співачки. Вже через деякий час стало відомо про народження дитини.

За словами Марії, у цьому винен пологовий будинок, який злив приватні дані. Досі невідомо, чи збирається Яремчук якось захищати свої права на цей рахунок і чи буде установу відповідати за поширенні конфіденційної  інформації.

Ворожка розповіла, хто став батьком дитини Марії Яремчук

Як Марія Яремчук виступила на Євробаченні
Ворожка розповіла, хто став батьком дитини Марії Яремчук

Але цікаво, що через деякий час співачка відреагувала на плітки про те, що батьком дитини є Олександр Пономарьов. Вона заявила, що не тільки була вражена почутим, але її чоловік, і навіть сусіди.

Окрім того, вона висловила своє невдоволення поведінкою зведеного брата Дмитра, який поскаржився, що Марія Яремчук нібито не відповіла йому у месенджері на привітання. Мовляв, вони майже не спілкуються, а Вайбером вона не користується, через що взагалі не думала про те, що може отримати від нього повідомлення.

Тим часом інформація про батька дитини досі залишається нерозкритою. Але журналісти намагаються дізнатися, хто це такий. Зокрема Слава Дьомін звернувся до Марії Тихої.

Ворожка зробила розклад на картах Таро. Вона розповіла, що батьком дитини співачки є творча особистість, яка пов’язана із шоу-бізнесом. Зараз Марія, за словами відьми, у стосунках із цією людиною.

“Ця людина 100% творча, адже падає Туз Кубков, людина творча. Вона має відношення до шоу-бізнесу”

Нагадуємо, що остання Марія Назарівна вийшла на сцену рік тому у рамках виступу на Євробаченні в Ліверпулі, і на той момент не видала ні статусу своїх стосунків, ні планів на майбутнє.

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.