Не встигла повернутись на сцену і вже потрапила в гучний скандал: Гайтана вразила вчинком – “Хто я для тебе”

Декілька місяців тому Гайтана заявила про своє бажання відновити кар'єру, але не встигла вона повернутись на сцену і вже потрапила в гучний конфуз.

Як відомо, Гайтана вже давно втратила позиції в українському шоу-бізнесі, а молодь навіть не знає її імені. Тим не менш, неодноразово вона говорила про своє бажання відновити кар’єру, і ще раз заявити про себе. У артистки насправді для цього є абсолютно все: продюсер, гроші, досвід та талант.

Але безумовно не менш важливими є зв’язки та удача. На даний момент разом з чоловіком вона проживає в Європі, і це значно ускладнює для неї процес повернення в український шоу-бізнес. І ніби цього було мало, артистка зробила ще гірше: потрапила у гучний мовленнєвий скандал.

Гайтана потрапила в скандал через концерт в Киргизстані

Як виглядає єдина дочка Гайтани
 Гайтана потрапила в скандал через концерт в Киргизстані

У співачки в репертуарі є як українськомовні так і російськомовні хіти. Після 24 лютого вона здебільшого ніяк не коментувала свою позицію, і знаходилася осторонь, публікуючи на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram здебільшого контент про свою сім’ю.

Але проблема прийшла звідки не чекали: стало відомо, що Гайтана планує виступати у Киргизстані з російськомовним репертуаром, і інформація ця з’явилася завдяки афіші, на якій вказані її композиції.

Гайтана потрапила в скандал через концерт в Киргизстані

Хоча шум здійнявся чималий, артистка поки що не реагує на нього і не дає коментарів. Втім, розуміючи складність роботи з публікою, вона імовірніше за все все ж таки пояснить своїм фанатам, що відбувається.

Цікаво, що кар’єра артистки зазнала серйозних перешкод в Україні, але її україномовні композиції залишаються культовими. І зараз навіть з’являється велика кількість каверів на ці пісні. Гайтана не проти, адже це нагадує світу про неї та її творчість.

Окрім того необхідно відмітити, що співачка завжди мріяла виконувати джаз, але постійно поверталася до поп-музики, і навіть отримувала від журналістів каверзні питання на рахунок того, коли ж будуть джазові композиції.

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.