Блонд вже давно змився і відріс: Ольга Фреймут показала, який зараз вигляд має головна ревізорка України

Нині волосся Фреймут нагадує фарбування омбре - коли верхня частини голови і довжини волосся темного кольору, а друга - освітлена на кілька тонів.

Українська телеведуча, журналістка, письменниця та головна ревізорка України Ольга Фреймут уже не блондинка, але і не брюнетка. Колір її пофарбованого волосся змився майже на половині довжини, а залишки блонду пожовтіли і вже не виглядають так яскраво і білосніжно, як раніше. Сама Ольга Фреймут мовчить про свій колір волосся і нічого не коментує з цього приводу. Можливо вона має намір і планує щось змінити у подальшому, але про це нині нічого не відомо.

Ольга Фреймут проживає у Великій Британії і зараз займається тим, що розповідає своїм підписникам про бізнес манери. І навіть проводить стрімку практичну лекцію з бізнес етикету для людей, які починають свою кар’єру і свій новий шлях на новій роботі. Або хто прагне і хоче заробляти більше чи має якісь певні проблеми з колегами. У своїх повідомленням до читачів зірка зазначає, що Фреймут цінує ваш час! А тому і проводить такі лекції для людей.

Волосся Фреймут нагадує фарбування омбре
Волосся Фреймут нагадує фарбування омбре

Сама Фреймут нині виглядає, як справжня бізнес-вумен. У її гардеробі – ділові жіночі сорочки, піджаки, костюмі та строгі жіночі сукні. До того ж, зірка настільки чудово сама розуміється в сфері бізнесу, що пропонує своїм прихильникам навчитися в неї техніці спілкування, яка допоможе “підняти” над своїми клієнтами та партнерами.

“І це не примітивні поради з YouTube, у стилі – як зайти в ліфт, і чи допомагати жіночці зняти пальто… Це невидимі правила, які допоможуть добитися свого у бізнесі. Етикет не вивчають в школі, але знати секретну мову успішних світу цього – дуже корисний навик”, – пише Фреймут на своїй сторінці в Instagram.

Ревізорка також зазначила, що вона вивчала бізнес етикет у найпрестижнішій академії Debrette’s і стала їхнім викладачем. А це в свою чергу єдина у світі справжня інституція сучасних манер, якій вже майже 300 років. Фреймут проводить свої лекції в одній із локацій в центрі Лондону.

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.