Щось змінилося після заміжжя: Аліна Гросу вразила зовнішнім виглядом – не знає, вульгарно чи ні

Українська співачка Аліна Гросу, яка наприкінці 2022 року переїхала до США і там уже вийшла заміж, показала фото, на якому виглядала, як справжня американська зірка.

Наприкінці 2022 року українська співачка Аліна Гросу вирішила виїхати до США. Про це вона вже повідомила за фактом, коли приїхала і почала влаштовуватись у Лос-Анджелесі – місті, куди стікаються всі світові зірки. Спочатку співачка знайшла відповідне житло і зробила у своєму новому домі невеликий косметичний ремонт, потім влаштувалася на тимчасову роботу до одного з місцевих ресторанів, а також вступила до престижної акторської школи, щоб підвищити свою акторську та вокальну майстерність. Про все, що відбувалося, Гросу із задоволенням ділилася в Інстаграмі.

Як змінилася Гросу після вдалого заміжжя і переїзду до Лос-Анджелеса
Як змінилася Гросу після вдалого заміжжя і переїзду до Лос-Анджелеса

Через якийсь час співачка натякнула, що у її житті з’явився новий чоловік. Незважаючи на тисячі запитань від підписників, співачка не розкривала його особистість і навіть не назвала його імені. Пізніше Гросу повідомила, що вийшла вдруге заміж. Про чоловіка знову ні слова, з’явилися тільки фотографії зі спини, де не видно його обличчя. Але, багато фанатів артистки припустили, що це може бути російський актор Роман Полянський, з яким вона зустрічалася перед війною. Гросу продовжує тримати інтригу і обіцяє розкрити особистість свого загадкового коханого тільки після появи дітей.

Як змінилася Гросу після вдалого заміжжя і переїзду до Лос-Анджелеса
Як змінилася Гросу після вдалого заміжжя і переїзду до Лос-Анджелеса

А поки що шанувальники гадають, хто ж насправді чоловік Гросу, співачка публікує свої нові фото. Так, напередодні Аліна оприлюднила знімок, на якому позувала в ефектному червоному вбранні, що складалося з атласної спідниці, що облягає, і топа-корсета, який ідеально підкреслював її красиві форми.

Як змінилася Гросу після вдалого заміжжя і переїзду до Лос-Анджелеса
Як змінилася Гросу після вдалого заміжжя і переїзду до Лос-Анджелеса

“Вульгарно? Чи ок”, – кокетливо поцікавилася у передплатників артистка.

Ми не знаємо, що писали співачці в особистих коментарях, натомість знаємо реакцію на кадри з нового кліпу, на якому Гросу з’являється у не менш ефектній сукні червоного кольору.

“Ну всі фотки просто пожежа”, – відреагували шанувальники.

А що ви скажете з цього приводу?

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.