Перефарбувала брови і стала носити мікро-спідниці: як змінилася Тоня Матвієнко після того як схудла на 10 кг

Співачка Тоня Матвієнко, яка за останні кілька місяців дуже схудла, кардинально змінила свій гардероб і не лише. Який вигляд має дружина Арсена Мірзояна зараз.

Після смерті народної артистки України Ніни Матвієнко – її єдина дочка Антоніна Матвієнко дуже тяжко переживала втрату і деякий час не виходила на зв’язок. Проте, за кілька місяців артистка з’явилася, але вже в кардинально новому образі. Для її першого великого інтерв’ю, стилісти журналу Viva запропонували зробити Антоніні фотосесію, де вона мала постати в зовсім іншому незвичному для неї образі. Мало того, що зірка з’явилася в незвичайних костюмах, ще й освітленими бровами! Такої Тоні ще не бачили.

Як змінилася Тоня Матвієнко після того, як схудла на 10 кг
Як змінилася Тоня Матвієнко після того, як схудла на 10 кг

У розмові з журналістами співачка розповіла, що після смерті мами через переживання на нервовому ґрунті схудла на 10 кг, а також зізналася, що вперше за багато років почала собі подобатися.

Ймовірно, повернення до нових форм настільки надихнули Тоню, що вона вирішила кардинально змінити весь свій гардероб. Так, напередодні 43-річна Матвієнко з’явилася на фото у мікро-спідниці, яка ледве прикриває спідню білизну та футболку в тон із принтом. Доповнили образ модні крокси білого кольору та сонцезахисні окуляри. Особливу увагу привертали красиве довге волосся і брови, які знову набули темного відтінку, а також дві чорні валізи з обладнанням для воїнів ЗСУ.

Як змінилася Тоня Матвієнко після того, як схудла на 10 кг
Як змінилася Тоня Матвієнко після того, як схудла на 10 кг

“Наша традиційна рубрика «Пташка від Тоні», – коротко підписала публікацію зірка.

Зазначимо, що Антоніна Матвієнко разом зі своїм другим чоловіком співаком Арсеном Мірзояном, з яким познайомилася на шоу “Голос країни, активно допомагають Україні у боротьбі за свою свободу та вже зібрали багато коштів на допомогу ЗСУ. Також знаменитості регулярно виступають з концертами в госпіталях і в частинах, за що отримують величезну кількість подяк не тільки від військових.

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.