Не уявляє свого життя без Ольги Мартиновської: Ектор Хіменес-Браво розповів, у які моменти відчуває щастя

Шанувальники часто помічали якийсь романтичний потяг між Ектором та Ольгою. Невже дійсно знаменитий колумбійський кулінар закоханий у свою колегу по "МастерШеф"?

Заплющте на хвилинку очі та подумайте про те, що вас рухає вперед. У цьому великому потоці думок, навіть у схожості окремих течій немає ідентичних — всі унікальні. Але є те, що їх об’єднує — любов. Так, саме любов рухає нас вперед! Для когось це любов до своєї справи. Інший любить власну дитину, тому щоденно намагається робити все, аби вона була щасливою. Хтось відчуває неймовірної сили почуття до свого романтичного партнера та наче на крилах несеться в майбутнє до спільних мрій!

Звісно ж, ми знаходимо любов не в чомусь одному, а в багатьох речах. В них ми й бачимо власне щастя. Саме в таких речах, в людях, в любові до них знаходить сенс популярний кухар Ектор Хіменес-Браво. У кулінара дуже велике серце, сповнене добротою. Ектор дуже багато допомагав та продовжує допомагати дітям. Він зробив надзвичайно багато для наших захисників. Головний суддя “МастерШеф” готував їжу та закуповував дрони, забезпечував інформаційну підтримку та іншу допомогу.

Ектор Хіменес-Браво розповів про почуття до Ольги Мартиновської
Ектор Хіменес-Браво розповів про почуття до Ольги Мартиновської

Кулінар неодноразово зізнавався у любові до України. Саме тому, попри всі труднощі, він залишається тут, продовжує працювати та допомагати. Саме тут він знаходить своє щастя! Він обожнює Ірпінь, в якому живе вже багато років. Любить справу всього свого життя — кулінарію та розвиток ресторанного бізнесу. Ектор не уявляє життя без своїх песиків, які для нього наче власні діти та постійно проводять з ним час. А Люпіта ще й вирішила, що шефу потрібна ще одна маленька радість, яку вона йому скоро подарує!

Звісно ж, Ектор обожнює Київ та неповторну українську природу. Він любить “МастерШеф” за емоції та неочікувані, але дуже приємні знайомства. І, звісно ж, він не приховує своїх почуттів до людей. Ектор вміє любити. Він любить Олю Мартиновську. Звісно, мова не про романтичні взаємини, які хотіли б побачити тисячі шанувальників, але ці почуття не менш сильні. Він любить також Володимира Ярославського та інших своїх друзів. А ще Ектор обожнює свою аудиторію, тому завжди показує нам, що бути щасливим — це не так вже й складно, якщо оточувати себе тим, що любиш понад усе на світі.

Ектор Хіменес-Браво розповів про почуття до Ольги Мартиновської
Ектор Хіменес-Браво розповів про почуття до Ольги Мартиновської

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.