Світлана Лобода прийняла доленосне рішення і розповіла про завершення кар’єри: “Обрала шлях закінчити все”

Знаменита українська співачка Світлана Лобода прийняла рішення і розповіла про завершення своєї кар'єри. Невже артистка більше не вийде на сцену?

Світлана Лобода майже все своє життя присвятила розвитку. Хоча починала вона в Україні, після того, як їй вдалося випустити декілька пісень, ситуація кардинально змінилася. Зокрема, артистка переїхала до російської федерації та почала виступати здебільшого там. І після 24 лютого знову знадобилося робити вибір.

Світлана Лобода об’явила, що завершила свою російську музичну кар’єру

Світлана Лобода показала, як виглядає її старша дочка Євангеліна
Світлана Лобода об’явила, що завершила свою російську музичну кар’єру

Лобода підтримала свою батьківщину і заявила, що допоможе ще й через благодійність. Зокрема, зірка допомагала відновлювати район, в якому колись жила сама. Далеко не всіх їй вдалося запевнити у своїй щирості цим способом, і все ж таки багато хто оцінив її крок.

Окрім того, нещодавно Світлана дала ексклюзивне інтерв’ю, в якому вперше заявила про завершення своєї музичної кар’єри в російській федерації.

“Обрала шлях закінчити все в Росії”

На щастя, в інших країнах артистка продовжує виступати, збирати повні концертні зали та дарувати свій талант фанатам. І безумовно, шанувальники їй за це вдячні, адже боялися, що Світлана дійсно поставить кар’єру на паузу, як наприклад це зробила Софія Михайлівна.

Нагадуємо, що 2 роки тому Світлана лобода потрапила у гучний скандал через свій паспорт. З’явилась інформація, нібито артистка відмовилася від українського громадянства і отримала інше. Зокрема, була версія на рахунок мальтійського.

Пізніше артистка вийшла на зв’язок та публічно показала свій український паспорт, повністю спростувавши новини про те, що вона відмовилася від документу. Зараз зірка проживає в Європі разом зі своїм обранцем та двома дочками. Артистка досі не розсекретила, де саме проживає, і судячи з усього, не збирається це розповідати.

Преса тим часом повідомляла, що Світлана Лобода взялася за продаж своєї нерухомості на території російської федерації, але успішність цієї операції поки що не оголошена.

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.