Ніколи не знімає: як виглядає обручка дружини найвідомішого журналіста на українському ТБ Дмитра Комарова

Дружина популярного журналіста-мандрівника Дмитра Комарова, який побував у всіх куточках планети, засвітила свою обручку. Як виглядає найдорожча прикраса Олександри Кучеренко?

Найголовніший мандрівник України, журналіст та автор програми “Світ навиворіт” Дмитро Комаров дуже довго ходив у холостяках, а коли оголосив, що одружився, то багато хто ахнув – адже його обраницею стала справжня королева краси! У 18 років Олександра Кучеренко здобула титул “Міс Україна”, де отримала не лише головний приз – корону, а й познайомилася зі своїм майбутнім чоловіком, який був у складі журі.

Олександра Кучеренко на конкурсі краси Міс Україна-2016
Олександра Кучеренко на конкурсі краси Міс Україна-2016

Деякий час пара не афішувала стосунки, обидва продовжували будувати кар’єри – Дмитро записував нові авторські програми та розповідав про найекзотисектичніші країни, багато подорожував і майже не з’являвся в Україні, а його кохана після закінчення ВНЗ, влаштувалась працювати на канал спортивних новин, де дуже швидко підкорила серця телеглядачів своїм професіоналізмом, красою та неймовірно стильними елегантними образами.

Як виглядає найкрасивіша ведуча спортивного каналу Олександра Кучеренко
Як виглядає найкрасивіша ведуча спортивного каналу Олександра Кучеренко

Коли в Мережі з’явилися перші фотографії з їхнього весілля, багато хто звернув увагу на дуже просту і скромну сукню нареченої, в якій вона виглядала як справжня принцеса. А нещодавно Олександра Кучеренко засвітила свою обручку.

Весілля Дмитра Комарова і Олександри Кучеренко
Весілля Дмитра Комарова і Олександри Кучеренко

Так, перед фінальним матчем Чемпіонату Європи 2024 року, де зустрілися команди Іспанії та Великобританії, дружина Комарова вийшла в ефір спортивних новин. У кадрі Олександра Кучеренка з’явилася в ефектній міні-сукні сіро-блакитного відтінку, яка ідеально підкреслювала її струнку фігуру. Красива зачіска з хвилями та трохи помітний макіяж доповнили образ. Завершенням аутфіту стали прикраси – два тонкі ланцюжки, на одному з яких була перлина, мініатюрний годинник на тонкому браслеті та обручка. Все дуже скромно та лаконічно.

Дружина Дмитра Комарова показала свою красиву обручку
Дружина Дмитра Комарова показала свою красиву обручку

Нагадаємо, що колишня “Міс Україна 2016” Олександра Кучеренко разом зі своїм майбутнім чоловіком журналістом-мандрівником Дмитром Комаровим брала участь у танцювальному конкурсі “Танці із зірками”. І хоча в тому сезоні пара дуже швидко покинула проєкт, проте без перебільшень стала однією з найяскравіших і незабутніх.

Дмитро Комаров і Олександра Кучеренко на Танцях з зірками
Дмитро Комаров і Олександра Кучеренко на Танцях з зірками

Схожі статті

45-річна Оля Полякова зізналася, після якого вчинку свого чоловіка задумалася про розлучення: “Я маю право”

Оля Полякова вперше зізналася, після якого вчинку свого чоловіка Вадима Буряковського задумалася про завершення стосунків з ним. Подібне сталося лиш раз за 20 років.

“Бубік відправляється на балькон”: Ектор Хіменес-Браво знайшов кому віддати золотий фартух Олі Мартиновської

Чи можна потрапити на кухню Ектора Хіменеса-Браво без кулінарних навичок? Десятки кастингів "МастерШеф" довели, що це неможливо. Точніше, було дотепер, бо шеф вирішив зробити єдине виключення.

37-річна Настя Каменських вразила зізнанням про свій стан: любов чоловіка Потапа не потрібна для щастя

Понад 2 роки в мережі ходять чутки про завершення історії кохання між Настею Каменських та її чоловіком Потапом. І нещодавно співачка вразила зізнанням.

“Я не буду на зв’язку”: дочка Олени Мозгової вразила зізнанням після того, як Пономарьов не схвалив її вибір

Старша дочка Олени Мозгової вразила зізнанням після того, як Олександр Пономарьов не схвалив її вибір публічно. Дівчина заявила, що на звʼязок не вийде.

Винник розповів про важку хворобу, яка потребувала лікування за кордоном: “Не знав, чи повернуся до життя”

Своє життя за кордоном Олег Винник пояснював станом здоров'я. Але називати речі своїми іменами не поспішав. Що насправді сталося з виконавцем?

Не схожий на Хому: 40-річний Дзідзьо приймає привітання з поповненням в родині, але є одне “але”

40-річний Дзідзьо приймає привітання з поповненням в родині, але існує одне "але". Михайло показав малечу, опустивши деякі деталі події. Усі деталі в матеріалі.