Скромне і тихе весілля Андрія Данилка, кадри з якого фанати так і не бачили: співак розповів про торжество

Кадри з весілля Андрія Данилка фанати так і не бачили, хоча чекали багато років. Співак розповів про своє торжество кохання та зізнався, який концепт обрав.

Знаменитий український виконавець Андрій Данилко виступав на різних весіллях сотні разів, а можливо тисячі. Безумовно, його участь коштує немало, однак воно безумовно того варта. Зараз заможні люди все частіше вдаються до запрошення саме Вєрки Сердючки, адже вона перетворилася напевно класику..

Андрій Данилко розповів про своє майбутнє весілля

Андрій Данилко показав, як відсвяткував день народження
 Андрій Данилко розповів про своє майбутнє весілля

Артисти та його команда вміють створити хороший настрій з нічого, розворушити усіх гостей, запалити всього за 40 хвилин і кожного разу це надзвичайно весело.

Але публіка вже давно помітила, що саме Андрій Данилко не поспішає одружуватися. Якщо 20 років тому шанувальники дуже хотіли почути про щасливий фінал його стосунків з якоюсь обраницею, то зараз стає зрозуміло, що можливо цього ніколи не станеться. Тим не менш, Андрій якось розповів про весілля своєї мрії.

Артист зізнався, що дійсно хотів би зіграти хороше свято з коханою людиною та розповів, яку концепцію обрав: це весілля у стилі дев’яностих зі шпротами та м’ясним асорті. Гості також мали б прийти у костюмах, а на тлі грала б стара музика.

Примітно, що 2 роки тому була мода на подібні весілля, і це стало справжнім трендом в соціальній мережі Instagram. Зокрема до таких експериментів вдавалися навіть зірки. Але в Україні за незрозумілим збігом обставин жодна знаменитість не наважилася на подібний крок.

Нагадуємо, що днями Андрій Данилко потрапив у гучний скандал через виконання пісень зі свого російськомовного репертуару. Після цього стало відомо, що колектив зірки не зможе виступити на фестивалі. Андрій пояснював це так, що в нього недостатньо людей для того, щоб організувати цей концерт. Втім, публіка була впевнена, що таким чином на нього вплинула критика зі сторони суспільства.

Тим паче, що Андрій Данилко, як поговорюють, знаходився у тривалі та глибокій депресії після скандалів в російській федерації багато років тому, коли він також став жертвою так званої культури скасування.

Схожі статті

45-річна Оля Полякова зізналася, після якого вчинку свого чоловіка задумалася про розлучення: “Я маю право”

Оля Полякова вперше зізналася, після якого вчинку свого чоловіка Вадима Буряковського задумалася про завершення стосунків з ним. Подібне сталося лиш раз за 20 років.

“Бубік відправляється на балькон”: Ектор Хіменес-Браво знайшов кому віддати золотий фартух Олі Мартиновської

Чи можна потрапити на кухню Ектора Хіменеса-Браво без кулінарних навичок? Десятки кастингів "МастерШеф" довели, що це неможливо. Точніше, було дотепер, бо шеф вирішив зробити єдине виключення.

37-річна Настя Каменських вразила зізнанням про свій стан: любов чоловіка Потапа не потрібна для щастя

Понад 2 роки в мережі ходять чутки про завершення історії кохання між Настею Каменських та її чоловіком Потапом. І нещодавно співачка вразила зізнанням.

“Я не буду на зв’язку”: дочка Олени Мозгової вразила зізнанням після того, як Пономарьов не схвалив її вибір

Старша дочка Олени Мозгової вразила зізнанням після того, як Олександр Пономарьов не схвалив її вибір публічно. Дівчина заявила, що на звʼязок не вийде.

Винник розповів про важку хворобу, яка потребувала лікування за кордоном: “Не знав, чи повернуся до життя”

Своє життя за кордоном Олег Винник пояснював станом здоров'я. Але називати речі своїми іменами не поспішав. Що насправді сталося з виконавцем?

Не схожий на Хому: 40-річний Дзідзьо приймає привітання з поповненням в родині, але є одне “але”

40-річний Дзідзьо приймає привітання з поповненням в родині, але існує одне "але". Михайло показав малечу, опустивши деякі деталі події. Усі деталі в матеріалі.