Генератор, 5 кімнат і 3 ванних: дружина Остапчука показала особистий санвузол, куди її чоловік не заходить

Третя дружина Остапчука Катя Полтавська облаштовує "сімейне гніздечко". Насамперед взялася за власні апартаменти, куди зірковому чоловікові вхід заборонено.

Шоумен та ведучий Володимир Остапчук з’являється у Мережі, але не так часто, як його молода дружина Катерина Полтавська, яка виходить в ефіри регулярно та докладно розповідає про те, що відбувається у їхньому житті. Часом, вона буває надто відвертою, але це Катю зовсім не бентежить, а навпаки підбадьорює. Так, напередодні стало відомо, що Остапчуки переїхали до нового будинку. Спочатку здавалося, що це ті самі апартаменти, які шоумен купив у другому шлюбі з нотаріусом Христиною Горняк і через які у них виникла суперечка. Проте колишня дружина шоумена це спростувала і натякнула, що Полтавська навмисне цими відео намагається викликати у неї “хвилювання”. Щоправда, невідомо навіщо? А поки друга дружина Остапчука шукає причини, його третя хвалиться інтер’єрами своїх нових “хором”.

Молода дружина Володимира Остапчука показала інтер'єр нового дому
Молода дружина Володимира Остапчука показала інтер’єр нового дому

Так стало відомо, що свій будинок Володимир Остапчук та Катя Полтавська орендували у Вишневому. Про це розповідає Радіо Люкс. Посилаючись на фотографії такого котеджу, журналісти з’ясували, що в будинку два поверхи, його загальна площа становить 120 квадратних метрів. Навколо територія 4,5 соток, на якій знаходиться невеликий басейн, куди Катя вже запустила гусака. Є генератор. У будинку всього п’ять кімнат, три з яких спальні, одна гостьова та кухня поєднана з вітальнею, а також три ванні кімнати.

В одному зі своїх “сториз” Полтавська похвалилася, що зараз має особисту ванну кімнату, до якої знаменитий чоловік не заходить. Щоправда, голову мити вона продовжує ходити до його душової.

Молода дружина Володимира Остапчука показала інтер'єр нового дому
Молода дружина Володимира Остапчука показала інтер’єр нового дому

“Мені просто набридло слухати, що я постійно забруднюю раковину своєю тоналкою. Але голову мити ходжу до нього, бо в нього душ. Нехай миє”.

На фото видно, що особиста ванна Полтавської розташована прямо під вікном, є меблі з умивальником, велике кругле дзеркало, унітаз і кошик для брудної білизни. Дружина Остапчука вже встигла розставити свою косметику та розкласти свої речі.

А ще Катя похвалилася, що в її особистих апартаментах дуже гарне освітлення, тому її передплатники тепер часто спостерігатимуть “сторіси” звідти. Усі вже приготувалися дивитися.

Молода дружина Володимира Остапчука показала інтер'єр нового дому
Молода дружина Володимира Остапчука показала інтер’єр нового дому

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.