Райські сади на вулиці “Потапа і Насті”: Горбунов показав те, за що око не може не зачепитися у нього вдома

Ведучий Юрій Горбунов похизувався гортензіями-велитнями, які розцвіли у нього прямо на подвір'ї. Знаменитість дуже любить проводити час біля цих квітів удома.

Зазвичай чоловіки не люблять квіти, але не відомий український актор, телеведучий, шоумен Юрій Горбунов, який також є чоловіком знаменитої ведучої Каті Осадчої. Свою любов до квітів він проявив і показав у своєму stories в Instagram. Він зняв на відео те, що квітне і пахне в нього дома і показав це своїм підписникам.

Напевно, як і кожна жінка могла б розквітнути поруч із таким чоловіком, як Горбунов, так квітнуть і його гортензії. Квіти розрослися і розцвіли не на жарт. Цілі велитні і більше 10 бутонів просто осяяли подвір’я чарівного телеведучого. Імовірніше всього, що знаменитість шукає позитив і щастя у буденних речах незважаючи на те, що нині наша країна переживає складні часи. Адже жити потрібно і завжди на часі!

Юрій Горбунов показав, які гортензії вирощує вдома
Юрій Горбунов показав, які гортензії вирощує вдома

Гортаючи Instagram Горбунова не можна не помітити, як він сильно любить своє тихе затишне подвір’я, а особливо проводити у ньому час разом із своєю коханою Катериною Осадчою та любими діточками. Ця любов так і виражається у фотознімках, які він частенько постить в мережу. Переважно на подвір’ї цієї сім’ї можна побачити саме гортензії.

Загалом, по всьому світу існує близько 70-75 видів цих квітів. Найчастіше вони ростуть у Південній та Східній Азії, Північній та Південній Америці. Найрізноманітніша кількість гортензій є в Китаї та Японії.

Цвітіння гортензій, яке зараз спостерігає Горбунов на своєму подвір’ї, відноситься до виду гортензія деревоподібна. Це кущі висотою 1–2 метри, а інколи бувають і до трьох метрів, крона якої є округлої форми. Дані квіти є з прямостоячими злегка повстяними пагонами. Крона рослини суцільно покрита щиткоподібними суцвіттями на видовжених стебельцях. Ці квіти бувають білого або біло-кремового кольору. А те, якими саме виростуть квіти — велитнями чи ні, залежить від правильності обрізки цих квітів.

Варто зазначити, що сім’я Горбунова, Потап і Настя Каменських — є сусідами. І тому, дуже часто жартома їх вулицю називають, як вулиця Потама і Насті.

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.