Арсен Мірзоян розповів, що не може йому пробачити колишня дружина: співак навіть не ховає гірку посмішку

Популярний український виконавець Арсен Мірзоян розповів про стосунки з колишньою дружиною та зізнався, чому вона досі не може його пробачити.

Історія кохання Арсена Мірзояна і Тоня Матвієнко була скоріше не ліричною чи драматичною, а скандальною. Пара самого початку знала, який потенціал у їхніх стосунків. Було зрозуміло, що уникнути конфлікту та пліток буде майже неможливо. І тим не менш, вони намагалися усіма можливими силами запобігти цьому.

Ба більше, спочатку виконавець не поспішав зближуватися з Тонею Матвієнко, розуміючи, що його захопленість може пройти, а от образа дружини залишиться назавжди.

Арсен Мірзоян розповів про образу між ним та колишньою дружиною

І Ніна Митрофанівна там: у Мережі з'явилися нові фото з весілля Тоні Матвієнко та Арсена Мірзояна
 Арсен Мірзоян розповів про образу між ним та колишньою дружиною

Хоча чоловік пізніше зрозумів, що до нестями закоханий у дочку Ніни Матвієнко, все ж таки уникнути проблем з екс-благовірною йому не вдалося. Після великого концертного туру, на якому Тоня з Арсеном були разом, чоловік повернувся додому та повідомив своїй коханій про те, що їхній шлюб добігає кінця. Арсен залишив синів, майно і рушив до нової обраниці.

Матвієнко в свою чергу намагалася підтримувати стосунки з пасинками, і взагалі докладала зусиль для того, щоб створити гармонійно атмосферу в родині. Однак, все ж таки дещо залишилося проблемною точкою у цій історії. Арсен Мірзоян у своєму останньому інтерв’ю зізнався, що він не зміг до кінця примиритися зі своєю колишньою дружиною, і між ними досі стоїть її образа.

Жінка вже давно знайшла нове кохання, забула про те, що було, але гіркоти з їхніх взаємин це не прибрало. Арсен на це реагує з посмішкою, але швидше натягнутою, ніж щирою.

Нагадуємо, що 2 роки тому Тоня Матвієнко розповідала про серйозну кризу у стосунках з Мірзояном, але врешті-решт серйозна розмова допомогла їм впоратися з викликом, який підкинула доля. І це при тому, що закохані знаходилися на відстані, так як тоді Тоня евакуювалася разом з доньками до Великобританії.

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.