З “гніздом” на голові: Лобода показала свою версію жінки на мільйон – усі люди, як люди, а вона суперзірка

Світлана Лобода зненацька постала у новому образі, в якому її ніколи ще не бачили. Як відреагували шанувальники на креативну зачіску співачки?

Співачка Світлана Лобода, яка на зорі своєї кар’єри поїхала підкорювати російський шоубізнес і стала там мега суперзіркою, після виїзду з Росії не перестає вражати своїх відданих шанувальників креативом. Так, у мікроблозі знаменитості з’явилася серія фотографій, на яких Світлана постала у різних сценічних образах. Найбільше вразили знімки, де вона з неймовірно об’ємною зачіскою з начосом та додатковими накладними пасмами, завитими у дрібні кучері. Доповнили образ яскравий макіяж із темно-бордовою помадою та блискучими тінями. Образ, що складається з дуже сміливого облягаючого топу, яскравої спідниці та рукавичок справив на її фанатів не менш сильне враження.

“У світі, повному божевілля …”, – написала артистка і запропонувала своїм шанувальникам вибрати фото, яке вразило їх найбільше.

Користувачі мережі відразу відреагували. Багато хто захоплювався креативними образами Лободи. Одна з підписниць написала слова із відомої пісні артистки, де вона дуже самовпевнено називає себе суперзіркою.

“Всі люди, як люди, а ви суперзірка”.

Нагадаємо, що Світлана Лобода, поки жила в Росії, справді мала серед колег і глядачів неймовірний успіх. Співачка отримала всі премії та нагороди, які тільки можна здобути. Однак після того, як артистка засудила війну і виїхала і країни, остаточно завершивши там кар’єру, багато її колишніх друзів і колег, обрушилися на неї з критикою. Зараз Лобода разом із сім’єю проживає в Латвії і виступає виключно за кордоном.

Світлана Лобода зі своїми доньками
Світлана Лобода зі своїми доньками

Повертаються до Росії, де в неї було повноцінне життя справжньої суперзірки, співачка, за її словами, не збирається.

Схожі статті

Думала піти через гроші, а пішла через іншу жінку: Камалія Захур розкрила причину розлучення

Як з'ясувалося, у сімейному житті Камалії та Мохаммада Захура було не все так гладко і одного разу співачка навіть намагалася покинути мільярдера. Що стало справжньою причиною розлучення?

Наталія Могилевська розповіла про розлучення і зізналася, що стало причиною

Наталія Могилевська розповіла про завершення шлюбу і зізналася, що стало причиною. Артистка неодноразово стикалася з цим, і це не стало для неї сюрпризом.

Не змогла дати йому все: Юрій Горбунов отримав публічну відмову від Катерини Осадчої

Юрій Горбунов отримав публічну відмову від Катерини Осадчої, але чому? Особиста справа зіркового подружжя раптом вийшла назовні через телеведучого.

Вже як 5 місяців: щаслива Надя Дорофєєва зробила довгоочікувану заяву

Шанувальники, які з інтересом спостерігають за сімейним життям Надії Дорофєєвої та Міши Кацурина, з'явилася нова тема для обговорення, після того, як співачка зробила відверте визнання.

“Я готова..”: дружина Романа Сасанчина натякнула на розлучення – реакція чоловіка

Дружина наймолодшого переможця "Голосу країни" Романа Сасанчина повідомила, що ухвалила рішення, після якого її життя кардинально зміниться. Невже Іванна остаточно зважилася на розлучення?

Ектор Хіменес-Браво залишив “МастерШеф” і виїхав з Києва: хто займе його місце

Головний суддя "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво залишив колег - Ольгу Мартиновську та Володимира Ярославського і виїхав у гори, щоб упорядкувати свої думки. Хто склав йому компанію?