Хто витратився більше: як виглядають кухні “МастерШефів” – Ектора, Мартиновської та Ярославського (фото)

Зіркові судді кулінарного проєкту "МастерШеф" показали, як виглядають їхні кухні вдома. Як з'ясувалося, у всіх практично один і той самий стиль, який можна назвати "мінімалізм" та "практичність".

Нещодавно головний суддя кулінарного проекту “МастерШеф” Ектор Хіменес-Браво, який уже понад десять років живе в Україні та встиг придбати в одному з котеджних містечок в Ірпені невеликий, але дуже стильний таунхаус, показав, як виглядає його особиста кухня. Багато шанувальників думали, що вона оснащена модними та супер сучасними девайсами. Проте дуже здивувалися, коли побачили, що кухня головного судді МастерШеф виглядає дуже скромно. Серед техніки на знімках з Інстаграмом шеф-кухаря колумбійського походження можна помітити тільки варильну панель, духовку та мікрохвильову піч. На одній із полиць (зазначимо, що всі верхні ящики закриті) стоїть набір зі спеціями. Сама кухня дуже невеликих розмірів і виконана у коричневих тонах.

Як виглядає кухня Ектора Хіменеса-Браво
Як виглядає кухня Ектора Хіменеса-Браво

У колеги Ектора – одного з найкращих шеф-кухарів України Володимира Ярославського кухня виконана у тих самих тонах. Проте, виглядає брутальніше. Мабуть, морочитися з дизайном меблів Ярославський не став – все гранично лаконічно і функціонально.

Судді МастерШеф показали, як виглядають їхні домашні кухні
Судді МастерШеф показали, як виглядають їхні домашні кухні

Найбільша та насичена технікою кухня у будинку Ольги Мартинівської. На фотографіях, які з’являлися в Мережі, можна побачити багато верхніх та нижніх ящиків (переважно закритих) та велику робочу поверхню. Дуже багато додаткової техніки та стильного посуду на будь-який смак, який ідеально відповідає стилю інтер’єру. Ймовірно, єдина жінка у складі зіркового журі “МастерШеф” Ольга Мартиновська хотіла зробити кухню, на якій проводить дуже багато часу, максимально комфортною для себе.

На відміну від кухонь колег – Ектора Хіменеса-Браво та Володимира Ярославського, кухня Ольги виглядає більш оснащеною як меблями, так і технікою. Тому сміємо припустити, що вартість її у кілька разів більша. А чия кухня вам сподобалася? Ектора Хіменеса-Браво, Володимира Ярославського чи Ольги Мартиновської?

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.