У Арсена Мірзояна була інша жінка, коли він був у шлюбі: як Тоня Матвієнко сприйняла проблеми з вірністю

Тоня Матвієнко розповіла, як ставиться до епізоду невірності Арсена Мірзояна у шлюбі. Чи дає співачка можливість сумнівам поселитися в її серці?

Шоу-бізнес наповнений різними історіями кохання. Деякі з них використовувалися як піар, деякі як мотивація для інших повірити в те, що справжнє кохання існує.

Безумовно, журналісти охоче полюють на чергові романтичні зізнання, адже шанувальники зірок з трепетом ставляться до подібних епізодів. Але Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян доста нього намагалися приховати свій роман. Причин до цього було вдосталь, і всі вони були дуже раціональними.

Тоня Матвієнко розповіла, як ставиться до зради Арсена Мірзояна у шлюбі

Які секрети приховує особисте життя Мірзояна і Матвієнко
Тоня Матвієнко розповіла, як ставиться до зради Арсена Мірзояна у шлюбі

Так, пара зізнавалася, що дуже хотіла уникнути скандалу, а втекти від цього було майже нереально: Арсен Мірзоян розповів глядачам що одружений тільки-но з’явився на екрані. Вокальне шоу містило формат оповіді короткої біографії кожного з учасників. А отже, коли глядачі почали підозрювати цих двох у любовному зв’язку, одразу зайшла мова про його зраду дружині.

Тоня Матвієнко показала, як Арсен Мірзоян виглядає вдома
Тоня Матвієнко розповіла, як ставиться до зради Арсена Мірзояна у шлюбі

Мірзоян свою чергу пізніше зізнався, що намагався спочатку зберігати голову холодною і не пірнати у новий вир почуттів лише через захоплення іншою жінкою. Зірка хотів зберегти свою сім’ю і тому дав собі час на роздуми. Але під час концертного туру стало зрозуміло, що його стосунки з Матвієнко міцні і мають майбутнє.

Матір артистки Ніна Митрофанівна була навідріз проти цього роману. Співачка, яка відрізнялася релігійністю та принциповістю, і окрім того сама була зраджена не раз чоловіком Петром Гончаром, намагалася захистити свою доньку від подібного рішення, і тим паче від її участі в руйнуванні чужої сім’ї.

Так само публіка вразила реакцією на можливий роман між вокалістами, і неодноразово попереджала тонів про те, що той, хто зраджує, зробить це обов’язково ще раз.

Але Тоня у своєму рішенні була твердою. Арсен Мірзоян все ж таки розлучився з дружиною та прийшов у дім артистки. Незабаром вони побралися та стали батьками. А Тоня Матвієнко на цю тему завжди реагує однаково, не даючи журналістам приводу засумніватися в її довірі.

Зокрема, якось Слава Дьомін вирішив вдатися до провокації і спитав Тоню, чи знає вона про репутацію Арсена, як любителя красивих жінок. На що Матвієнко спочатку здивовано подивилася на журналіста, а потім сказала, що ніколи про подібне не чула і не знала.

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.