Потап досяг бажаного і осів у новій країні на європейському континенті: для Горбунова і Зіброва це не секрет

Потап більше не приховує правду та наважився показати, яку країну обрав для життя замість Батьківщини. Як Юрій Горбунов та Павло Зібров відреагували?

Потап встиг потрапити у скандалу зі своєю втечею ще до 24 лютого. Публіка не раз обговорювала його раптово зміну місця жительства, адже чоловік забрав із собою не тільки дружину, але і маму тещу і навіть близьку подругу. На той момент в сім’я запевняла, що просто рушила на відпочинок, і не від чого не ховається. Але згодом стало зрозуміло, що все ж таки Потап та Настя через небезпеку ледь не найпершими разом з іншими зірковими блогерами покинули Батьківщину.

Пізніше, коли зірки мало-помалу почали повертатися додому поведінка Олексія зазнавала величезної критики. Чоловік не повернувся навіть тоді, коли це зробила його благовірна, що викликало ще більше обговорень. Також їх почали підозрювати у розлученні, адже рішення виглядало вельми дивно як для люблячої сім’ї. Врешті-решт Потап все ж таки з’явився в Україні, наробив чимало шуму недоречним треком і знову поїхав.

Потап показав, яку країну обрав для подальшого життя

Потап полетів із Барселони в Париж без Насті Каменських
 Потап показав, яку країну обрав для подальшого життя

Чоловік постійно говорить на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, що подорожує з концертами, і все це робить на благо країни. Але користувачі давно помітили, що Потап зайвий раз навіть не з’являється в Україні, і уникає поїздок подібного роду.

Ба більше, ці дні він взагалі не покидає Іспанії, і вже не приховує, що поки що живе там. Зокрема нещодавно він опублікував нові фото, які вже оцінили Павло Зібров та Юрій Горбунов. Варто відмітити, що кум Потапа намагався не критикувати його і навіть в своєму інтерв’ю публічно виправдовував його вчинки.

Павло Зібров в свою чергу намагається просто уникати критики на адресу своїх колег, зберігаючи етичне ставлення до них. Сам Потап на коментарі від незадоволених користувачів не відповідає, і просто їх ігнорує.

Судячи з усього, чекати його повернення до України найближчим часом не доводиться, особливо після останніх новин.

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.