Для неї неначе четверта дитина: 40-річна Джамала розповіла підписникам, без чого її життя втратило б сенс

В житті кожного з нас є речі, без яких ми не уявляємо себе. За роки вони стали невіддільною частинкою нас. Джамала розповіла про те, що стало для неї настільки ж важливим.

Шанувальники Джамали чудово знають, що вона називає своїх трьох синочків принцами. Цим співачка не намагається поставити їх вище за інших, а лише демонструє свою неймовірну любов до них і те, наскільки важливими діти є для неї. Майже будь-яка мати скаже, що саме її діти є найціннішим подарунком у житті. Але творчість Джамали цілком можна назвати її ще однією дитиною, яка для неї майже така ж важлива, як синочки від коханого Сеїт-Бекіра.

Джамала під час сольного концерту
Джамала під час сольного концерту

Це зовсім не перебільшення, оскільки пісні Джамали народжуються у її серці. В них вона вкладає свої емоції та почуття, власну любов та пройдений життєвий шлях. Принаймні раз побачивши виступ Джамали, ви зрозумієте, що вона не просто співає, а віддає аудиторії частинку себе. Але натомість вона отримує набагато більше: любов, натхнення, шлях для самореалізації. Тому неможливість творити для неї стала б надзвичайним випробуванням.

Про це знаменитість розповіла в контексті її нового альбому QIRIM. В цьому проєкті зірка продемонструвала публіці 14 традиційних пісень кримськотатарського народу. Композиції присвячені різнім куточкам півострова, де вони й були віднайдені. Над альбомом “Крим” Джамала працювала багато років. Але після 24 лютого всю працю довелося залишити у Київській області. Через це реліз міг би й не відбутися, що було неприйнятим для артистки.

Джамала розповіла про сенс свого життя
Джамала розповіла про сенс свого життя

На щастя, вже зведений лонгплей уцілів, тому робота над альбомом була завершена. Крім Джамали свої зусилля до нього доклали композитор Артем Рощенко та музичний продюсер Сергій Круценко. Також в альбомі можна почути гру симфонічного оркестру та понад 80 народних музикантів, які відтворили традиційні кримськотатарські мелодії. Титанічна праця співачки була гідно винагороджена шанувальниками, які позитивно відгукнулися про QIRIM.

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.