Екс-фаворитка Вакарчука Соловій зізналася, як зіпсувала стосунки з ним: зрозуміла, що накоїла занадто пізно

Колишня фаворитка Святослава Вакарчука Христина Соловій зізналася, як не зберегла стосунки з ним. Співачка усвідомила, що накоїла занадто пізно.

Неодноразово в мережі з’являлися чутки про те, що Христина Соловій являється коханкою Святослава Вакарчука. Імовірно, вони були спричинені тим, що артист ледь не вперше почав настільки щільно співпрацювати з вокалісткою.

Їхні близькі відносини постійно були предметом обговорень. Також публіці було цікаво, як на це реагує дружина Святослава. Ляля в свою чергу не дозволяла собі взагалі ніяких коментарів на цей рахунок.

Христина Соловій розповіла, як зіпсувала свої стосунки зі Святославом Вакарчуком

Христина Соловій зізналася, за що хоче перепросити Вакарчука
Христина Соловій розповіла, як зіпсувала свої стосунки зі Святославом Вакарчуком

Згодом склалося враження, що ці стосунки між наставником та фавориткою просто розсипалися на очах. Але насправді у цього процесу була об’єктивна причина.

У своєму останньому інтерв’ю Христина Соловій вперше розповіла про те, що припустилася великої помилки під час робочого спілкування з продюсером. За словами співачки, вона поділилася тим, що не хоче, або в її творчості занадто сильно відчувалося його рука. Варто відмітити, що її найперші пісні дійсно дуже нагадували композиції Океану Ельзи.

Христина Соловій розповіла, як зіпсувала свої стосунки зі Святославом Вакарчуком

Христина далеко не одразу усвідомила, що це образило її продюсером, і зробила їхні стосунки дуже холодними. Врешті-решт, Соловій вдихала у свою творчість те, що сама хотіла. Ба більше, з’являлася інформація про те, що вони давно не співпрацюють, хоча насправді в них був укладений контракт на 10 років, і закінчився він лише в 2023-у.

Саме після того, як його строк повністю вийшов, Христина дозволила собі розповісти про те, як зробила те, про що насправді пошкодувала. Попри пережите, вони зі Святославом розійшлися на дуже доброзичливі ноті, не мали ніяких суперечок та скандалів. Втім, Святослав Вакарчук взагалі ніяк не коментує кар’єру та творчість колишньої підопічної.

Схожі статті

45-річна Оля Полякова зізналася, після якого вчинку свого чоловіка задумалася про розлучення: “Я маю право”

Оля Полякова вперше зізналася, після якого вчинку свого чоловіка Вадима Буряковського задумалася про завершення стосунків з ним. Подібне сталося лиш раз за 20 років.

“Бубік відправляється на балькон”: Ектор Хіменес-Браво знайшов кому віддати золотий фартух Олі Мартиновської

Чи можна потрапити на кухню Ектора Хіменеса-Браво без кулінарних навичок? Десятки кастингів "МастерШеф" довели, що це неможливо. Точніше, було дотепер, бо шеф вирішив зробити єдине виключення.

37-річна Настя Каменських вразила зізнанням про свій стан: любов чоловіка Потапа не потрібна для щастя

Понад 2 роки в мережі ходять чутки про завершення історії кохання між Настею Каменських та її чоловіком Потапом. І нещодавно співачка вразила зізнанням.

“Я не буду на зв’язку”: дочка Олени Мозгової вразила зізнанням після того, як Пономарьов не схвалив її вибір

Старша дочка Олени Мозгової вразила зізнанням після того, як Олександр Пономарьов не схвалив її вибір публічно. Дівчина заявила, що на звʼязок не вийде.

Винник розповів про важку хворобу, яка потребувала лікування за кордоном: “Не знав, чи повернуся до життя”

Своє життя за кордоном Олег Винник пояснював станом здоров'я. Але називати речі своїми іменами не поспішав. Що насправді сталося з виконавцем?

Не схожий на Хому: 40-річний Дзідзьо приймає привітання з поповненням в родині, але є одне “але”

40-річний Дзідзьо приймає привітання з поповненням в родині, але існує одне "але". Михайло показав малечу, опустивши деякі деталі події. Усі деталі в матеріалі.