Як виглядає Тіна Кароль, коли не встигла до стилістів – якщо не вмієте укладати, на голові буде таке саме

Це на сцені співачка Тіна Кароль завжди з'являється, як справжня королева. Однак, у повсякденному житті артистка не морочиться з зачіскою та макіяжем.

При зустрічі з популярним львівським блогером Ніколасом Кармою, який цікавиться у перехожих на вулиці – скільки коштує look, співачка Тіна Кароль зізналася, що майже всі свої заощадження вона витрачає на сценічні вбрання, записи нових пісень та зйомки кліпів. У повсякденному житті артистка намагається “не виділятися з натовпу” і завжди носить якісний, але не помітний одяг. Зазначимо, що Тіна анітрохи не кокетувала і сказала чисту правду.

Тіна Кароль похвалилася гламурною сукнею за 74 тисячі гривень
Тіна Кароль похвалилася гламурною сукнею за 74 тисячі гривень

Насправді поза сценою співачка ніколи не заморочується із укладками та макіяжем. Найчастіше її можна побачити без косметики та з пучком на голові. Так, напередодні на одному з найпопулярніших фан-акаунтів артистки в Інстаграм з’явилося відео, на якому Тіна Кароль показала, як виглядає без допомоги професійних стилістів та візажистів. У кадрі 39-річна знаменитість з’явилася без макіяжу. Щоб не укладати волосся, вона просто намочила і засвербіла його назад. З одягу на артистці був стильний та дуже сміливий трикотажний костюм, який складався з напівпрозорої максі-спідниці з розрізами з боків, мікро-шорт та ліфа з довгими рукавами. Зазначимо, що артистка виглядала чудово!

Нагадаємо, що Тіна Кароль приділяє велику увагу своїй зовнішності. Особливо постаті. Вже багато років популярна співачка регулярно займається фітнесом та йогою. У її великому будинку в селі Зазим’ї, яке вона отримала у подарунок від покійного чоловіка Євгена Огіра, навіть є спортзал, де співачка тренується. Результат вражає. Зараз Кароль, на думку її шанувальників, виглядає крутіше, ніж будь-коли. Від її сталевого преса просто неможливо відвести погляд.

А що ви думаєте з цього приводу?

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.