Полякова показала, як відпочиває без чоловіка Вадима Буряковського – цвіте та пахне. Їй не звикати

Співачка Оля Полякова часто виїжджає за кордон, у той час, як на її багатий чоловік Вадим Буряковський чекає її вдома в Україні. Артистка знову вирішила трохи відпочити.

За своєю діяльністю та можливостями співачка Оля Полякова регулярно виїжджає за кордон не лише з концертами, а й на відпочинок. Іноді її супроводжують дочки – старша Марія та молодша Аліса. Єдине хто жодного разу не перетинав з нею кордон – то це її чоловік – відомий в Україні бізнесмен Вадим Буряковський. Йому залишається тільки чекати на свою красуню-дружину в їхньому розкішному заміському будинку разом із домашніми вихованцями, серед яких собаки, коні і навіть кози.

Так, напередодні “королева ночі” Оля Полякова вирішила відпочити. Цього разу знаменитість вирушила до Канн. Зірка вже встигла поділитися кількома фотографіями, які справили на публіку приголомшливий ефект. На одному з фото Полякова з’явилася в неймовірно стильному відкритому купальнику молочного кольору. Доповнили образ мініатюрний солом’яний капелюшок та модні сонцезахисні окуляри у прямокутній металевій оправі.

Полякова показала, як відпочиває без чоловіка Вадима Буряковського
Полякова показала, як відпочиває без чоловіка Вадима Буряковського

На другому знімку Полякова позувала у коктейльній сукні з відкритими плечима. Образ доповнили той самий капелюшок, але вже інші окуляри – вони були в чорній пластиковій оправі і виконані в стилі 60-х. Свої довгі розкішне волосся Ольга сховала під капелюшок, через що її образ виглядав дуже елегантно.

Полякова показала, як відпочиває без чоловіка Вадима Буряковського
Полякова показала, як відпочиває без чоловіка Вадима Буряковського

“Один капелюх – два стилі….” – підписала фотографії Полякова.

У Мережі відразу з’явилися коментарі. Багато хто відзначив, що артистка з роками стає лише гарнішою і зовсім не виглядає на свій реальний вік. Обидва образи дуже сподобалися шанувальникам – на першому фото, на думку фанатів, вона виглядала “з перчинкою”, на другому була “ніжною і тендітною, немов квіточка”.

Зазначимо, що Оля Полякова ніколи не приховувала, що дуже ретельно стежить за своєю зовнішністю та пробує на собі всі новації в апаратній косметології. Чимале місце у житті артистки займає спорт. Зірка регулярно займається фітнесом і навіть веде рубрику, де разом зі своїм тренером записує відео зі щоденних тренувань.

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.