Не коханий Ісаак і не донька: Ані Лорак зробила вибір не на користь своєї родини – це у її стилі життя

Співачка Ані Лорак, нарешті, визначилася зі своїм головним призначенням у житті. Вибір був зроблений не на користь сім'ї та єдиної доньки. Загалом їй не звикати!

Мабуть, найбільшим розчаруванням для українців серед артистів, які залишилися жити та працювати в Росії, стала ні Таїсія Повалій та донька Ольги Сумської Антоніна Паперна, а співачка Ані Лорак, яка так і не змогла чітко висловити свою позицію щодо війни. У перші кілька місяців артистка різко зникла і довго не виходила на зв’язок взагалі. Як потім з’ясувалося, Лорак сиділа в Дубаї і, за порадою близького друга – Філіпа Кіркорова, “залягла на дно”. Через кілька місяців її почали помічати на урочистостях у колег, а через півроку Лорак несподівано з’явилася і дала велике інтерв’ю одній із найпропагонійських журналісток, яка висвітлює життя російського шоубізу, Олені Жигалової на її ютуб-каналі “Альона Блін”.

Ані Лорак на інтерв'ю Альоні Блін
Ані Лорак на інтерв’ю Альоні Блін

Це інтерв’ю потім розібрали на “меми”, бо було дуже кумедно дивитись, як колишня уродженка України Кароліна Куєк намагається всидіти на двох стільцях. За час великого інтерв’ю Лорак так і не наважилася вимовити у слух слово “війна” і називала її як завгодно – “ця подія”, “те, що відбувається” і т.д. У розмові Ані постійно наголошувала, що вона всього лише артистка і не розуміється на політиці і взагалі вона – “голуб миру”.

Ані Лорак на інтерв'ю Альоні Блін
Ані Лорак на інтерв’ю Альоні Блін

З того часу минуло багато часу, а Кароліна так і не наважилася вимовити і визнати очевидне. За це продовжує виступати, періодично з’являється на ТБ і навіть отримала нагороду як “легенда російської естради”.

А напередодні Лорак зробила ще одну гучну заяву про своє призначення у житті. Свій вибір вона зробила не на користь сім’ї та єдиної дочки Софії від турецького підприємця Мурата Налчаджиоглу, а на користь сцени.

Ані Лорак зробила вибір не на користь своєї родини
Ані Лорак зробила вибір не на користь своєї родини
Ані Лорак зробила вибір не на користь своєї родини
Ані Лорак зробила вибір не на користь своєї родини

Так, у мікроблозі артистки з’явилося відео, на якому зображені кадри її виступу. У супроводі нового коханого – колишнього інструктора з йоги, а нині учасника її команди іспанця на ім’я Ісаак Віджрак, співачка в дивному вбранні спускається сходами за лаштунками і прямує до сцени.

“Сцена – моє життя …”, – коротко підписала відео Лорак.

Однак у коментарях більше обговорювали її дивний блискучий комбінезон:

“Наряд незрозумілий. Хіба це гарно? Обтягнуті л..і л….до тілесним кольором? Для ефекту голого тіла… Що далі?”, “Чому всі співаки стали напівголі виступати? Адже вона круто співає, голос шикарний, нема чого їй так оголюватися?”, “Ти звичайно талант, і постать у тебе на 100, але у сукні, навіть скромній ти виглядаєш краще”, – писали у коментарі.

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.