Закордонна мода: Потап приміряв образ Barbie Boys і перетворився на Кена, але без своєї Барбі Каменських

Зірка поп-музики Потап, який нині мешкає закордоном, створив собі новий образ Barbie Boys. Він одягнувся під стиль Кену і тим самим показав, що є прихильником відомого американського фільму Barbie.

Український продюсер, автор і виконавець пісень та Заслужений артист України Олексій Потапенко, він же Потап, одягнув кепку з написом “Barbie”, сфоткався і виклав це у соцмережу. До свого образу він додав яскраві рожеві чоловічі шорти насиченого рожевого кольору та білу широку футболку з досить цікавим зображенням. А саме — чоловічою потилицею, волосся якого пофарбоване також у рожевий колір.

Потап завершив свій обрав взувши білосніжні кросівки та одягнувши шкарпетки білого кольору. На лівому зап’ясті чорний браслет і добре помітне татуювання. Головною атрибутикою всього цього образу стала, як писалося вище, саме кепка з написом “Barbie”.

Потап приміряв на себе образ Barbie Boys і показав, що з цього вийшло
Потап приміряв на себе образ Barbie Boys і показав, що з цього вийшло

Імовірніше всього, що ця кепочка “Barbie” була випущена саме для чоловіків, які є фанатами американського фентезійного комедійного феміністичного фільму “Barbie”. Стрічка була заснована на однойменній іграшці-ляльці від компанії Mattel — Barbie. Оскільки Потап перебрався жити закордон, скоріше всього, бути там чоловіком-фанатом Barbie — це добре, круто і захоплююче. А ось якби цей образ сприймали українці на вулицях різних міст невідомо. Свою вражаючу світлину Потап виставив у storis Instagram, а не в стрічку, тому побачити коментарі фанатів і підписників Олексія Потапенка під цією світлиною ми не можемо.

Сама ж зірка підписала свій образ наступним чином: “Barbie Boys”. Таким чином він підкреслив, що даний образ, є образом Barbie для чоловіків. До посту він додав музичну озвучку пісні “I`m Just Ken” від виконавця і актора Раяна Гослінга (Ryan Gosling) , який також виконав головну роль у відомому фільмі “Barbie” зігравши там Кена. Даний трек став мега популярним. Це і не дивно, адже над його створенням працювали барабанщик гурту Foo Fighters Джош Фріз, а також дуже відомі гітаристи Сол Гадсон і Вольфганг ван Гейлен.

Тож український виконавець пісень Олексій Потапенко, який нині мешкає закордоном, не відстає і відштампованої там моди. Та підбирає і собі цікаві образи. Свою stories в соцмережі він зберіг підписавши і тим самим назвавши себе “Ken”.

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.