Ольга Сумська і Ніна Матвієнко: 2 історії легендарних українських жінок, які розчарувалися в коханій людині

Чоловіки легендарних відомих українок Ольги Сумської і Ніни Матвієнко не були їм вірними у шлюбі. Неважливо, наскільки відома жінка, пережити подібне може кожна, якщо чоловік сам по собі ловелас.

Психологи дуже часто говорять, що чоловіки зраджують не лише звичайним жінкам, а й самим відомим, популярним, красивим і найгарнішим. Спеціалісти нині публічно доносять інформацію в мережі про те, що чоловіки зраджують навіть супер мега-моделям. І тому не варто в разі зради чоловіка переймати на себе якусь критику і винити себе в чомусь. Зрадити або покинути можуть будь-кого. Від цього ніхто не застрахований. У такі негативні історії потрапили й дві відомі українські знаменитості Ольга Сумська і Ніна Матвієнко. Здавалося б, чим саме такі талановиті, гарні та розумні жінки завинили в житті, що з ними це сталося. Але такі прикрощі в їх житті були.

У своїх інтерв’ю журналістам українська акторка та телеведуча Ольга Сумська неодноразово говорила, що переживала зради у шлюбі з колишнім чоловіком Євгеном Паперним. Причина тому всьому дуже проста і банальна — чоловік ловелас. І тут не іде мова про стосунки чи якісь проблеми зі зовнішністю когось з партнерів, або ще щось. Просто ось так, як є. Про те, що чоловік буде ходити “на ліво”, Ольгу Сумську попереджала мама. Досвідчена жінка бачила, що Євген Паперний мав слабинку до жінок. Але акторка не послухалася батьків і все одно вийшла заміж саме за цього чоловіка. У шлюбі з Євгеном вони прожили разом чотири роки й у них народилася спільна донька Антоніна.

Євген Паперний мав слабинку до жінок
Євген Паперний мав слабинку до жінок

У своїх зрадах чи зраді Євген Паперний акторці не зізнався. Він навпаки сказав, що перебуваючи з нею у стосунках він ніколи їй не зраджував. І навіть навпаки, вона єдина жінка в його житті, якій він не зраджував. Що означає, іншим жінкам у його житті він зраджував точно.

У подальшому Ольга Сумська вийшла заміж за актора Віталія Борисюка. У шлюбі вони прожили 30 років і живуть до теперішнього часу. Разом вони виховують доньку Анну.

Ольга Сумська вийшла заміж за актора Віталія Борисюка
Ольга Сумська вийшла заміж за актора Віталія Борисюка

Пережила зради від чоловіка ще одна легендарна українська співачка, артистка та акторка Ніна Матвієнко. Нажаль вона померла у свої 75 років. Разом із своїм чоловіком Петром Гончаром вона прожила 50 років. Останні роки вони тривалий час проживали окремо. Але артистка досить довго приховувала це. Причиною цьому стало те, що між подружжям уже не було ні почуттів, ні теплоти. До того ж, у їхньому шлюбі чоловік зраджував артистці. Тому вона попросила його піти, він поїхав жити на дачу під Києвом. У подальшому подружжя розлучилося офіційно.

Ніна Матвієнко розійшлася з чоловіком після 50 років у шлюбі
Ніна Матвієнко розійшлася з чоловіком після 50 років у шлюбі

Крім цього, Ніна Матвієнко під час свого життя відкрито повідомила журналістам в інтерв’ю, що у шлюбі вона всі роки тяжко працювала, як чоловік. Допоки їй не виповнилося 60 років пара жила переважно на її заробітну платню. Ініціатором розриву шлюбу стала саме акторка.

Схожі статті

45-річна Оля Полякова зізналася, після якого вчинку свого чоловіка задумалася про розлучення: “Я маю право”

Оля Полякова вперше зізналася, після якого вчинку свого чоловіка Вадима Буряковського задумалася про завершення стосунків з ним. Подібне сталося лиш раз за 20 років.

“Бубік відправляється на балькон”: Ектор Хіменес-Браво знайшов кому віддати золотий фартух Олі Мартиновської

Чи можна потрапити на кухню Ектора Хіменеса-Браво без кулінарних навичок? Десятки кастингів "МастерШеф" довели, що це неможливо. Точніше, було дотепер, бо шеф вирішив зробити єдине виключення.

37-річна Настя Каменських вразила зізнанням про свій стан: любов чоловіка Потапа не потрібна для щастя

Понад 2 роки в мережі ходять чутки про завершення історії кохання між Настею Каменських та її чоловіком Потапом. І нещодавно співачка вразила зізнанням.

“Я не буду на зв’язку”: дочка Олени Мозгової вразила зізнанням після того, як Пономарьов не схвалив її вибір

Старша дочка Олени Мозгової вразила зізнанням після того, як Олександр Пономарьов не схвалив її вибір публічно. Дівчина заявила, що на звʼязок не вийде.

Винник розповів про важку хворобу, яка потребувала лікування за кордоном: “Не знав, чи повернуся до життя”

Своє життя за кордоном Олег Винник пояснював станом здоров'я. Але називати речі своїми іменами не поспішав. Що насправді сталося з виконавцем?

Не схожий на Хому: 40-річний Дзідзьо приймає привітання з поповненням в родині, але є одне “але”

40-річний Дзідзьо приймає привітання з поповненням в родині, але існує одне "але". Михайло показав малечу, опустивши деякі деталі події. Усі деталі в матеріалі.