29-річна ексобраниця 46-річного Налчаджиоглу оприлюднила брехливі обіцянки бізнесмена: викриття Мурата

Колишня обраниця бізнесмена Мурата Налчаджиоглу Анастасія Фоксі оприлюднила пусті його обіцянки. У стосунках з моделлю чоловік обговорюваніший більше, ніж у шлюбі з Ані Лорак.

Як відомо, останні півроку Мурат зустрічався з моделлю Анастасією Фоксі. Ці стосунки привертали чимало уваги в мережі. Зокрема через те, що почалися майже одразу після розлучення бізнесмена. А його останній шлюб протривав всього декілька місяців.

Екс-дружина Мурата Лілія неодноразово натякала на те, що він не був вірним у їхньому союзі. Підписники також ділилися здогадками, що причиною розставання стала саме зрада.

Анастасія Фоксі розповіла про обман Мурата Налчаджиоглу

29-річна модель прийняла назад 47-річного Налчаджиоглу
Анастасія Фоксі розповіла про обман Мурата Налчаджиоглу

Здавалося, що саме з Муратом Анастасія знаходиться на одній хвилі, і нарешті бізнесмен знайшов жінку, яка йому дійсно підходить і до душі. Фоксі постійно захищала свого коханого перед підписниками, коли мова заходила про його минулі стосунки. Але нещодавно визнала, — люди не змінюються.

Це відбулося після великої образи, яку бізнесмен наніс моделі. Декілька тижнів тому Анастасія оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram новину про те, що вона завагітніла. Бізнесмену це дуже не сподобалося. Він заявив, що вони це вже обговорили, він дуже радий і щасливий. Однак, не розуміє, навіщо все це виносити на публіку.

Анастасія Фоксі розповіла про обман Мурата Налчаджиоглу

Як стало зрозуміло згодом, Анастасія це зробила не просто так. Фоксі вирішила не народжувати, а у своїх сторіз пояснила: Мурат не тримає свої обіцянки.

Мовляв, говорив, що хоче стати батьком і хоче мати спільну дитину, а на ділі відповідальність нести не захотів.

Анастасія Фоксі розповіла про обман Мурата Налчаджиоглу

Також Анастасія підкреслила, що їхні стосунки вже завершилися, а помсти від бізнесмена вона не боїться. Окрім того, вона виключає можливість того, що він зможе її повернути. Хоча зазвичай, коли мова заходить про те, щоб жінка відвернулася від своєї дитини, це дійсно величезний фінал у романі.

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.