Перші шлюби зірок: зараз вони разом, а колись були одружені з іншими — Горбунов, Осадча, Мірзоян, Матвієнко

Нескінчене кохання та де його шукати. Так можна назвати практично будь-який романтичний фільм. В житті Горбунова й Осадчої, Мірзояна та Матвієнко все складалося дещо інакше. Але не менш цікаво!

Арсен Мірзоян настільки гармонійно виглядає поруч з Тонею Матвієнко, а Юрій Горбунов та Катерина Осадча випромінюють таке щастя, що може здатися, наче ці пари існували завжди. Але насправді кожен з четвірки намагався побудувати взаємини з іншими людьми. Звісно ж, невдачі у стосунках не є чимось приємним. Та саме завдяки їм ми побачили, яким може бути справжнє кохання на прикладі двох найкрасивіших пар в українському шоубізнесі.

Мірзоян і Матвієнко: почуття, які неможливо спинити

Арсен та Тоня познайомилися у 2011 році. Тоді співак знаходився в офіційному шлюбі зі своєю дружиною Ганною. Від цих стосунків Мірзоян має двох синів. Тоня не приховує, що закохалася в одруженого чоловіка, але не вважає, що стала причиною розлучення. Вона впевнена, що коли у стосунках все добре, то ніщо та ніхто не може на них вплинути.

Арсен Мірзоян з першою дружиною та Тонею Матвієнко
Арсен Мірзоян з першою дружиною та Тонею Матвієнко

З колишньою дружиною Арсена сьогодні Матвієнко не спілкується. А от з його синами в артистки чудові стосунки. У пари також є спільна донька Ніну. А від попередніх взаємин співачка має ще одну дочку — Уляну, якій у листопаді виповниться 27 років.

Горбунов та Осадча: кохання за межею стереотипів

Ніхто не придумував такого правила чи критерію, але багато людей вважають, що чоловік у парі має бути вищим за жінку. Та хіба може зворотна ситуація завадити щастю? Звісно ж, ні. Яскравим доказом цього є подружжя Юрія Горбунова та Катерини Осадчої. При зрості 168 см ведучий одружився з красунею на 12 см вище за себе.

Цей факт не заважає сімейному щастю, яке триває понад 7 років. Попередній шлюб Осадчої з бізнесменом Олегом Поліщуком протримався всього 3 роки. При цьому взаємини майже із самого початку не дарували Катерині радості. Не врятувала стосунки з бізнесменом навіть їхня спільна дитина — син Ілля, народжений у 2002 році.

Катерина Осадча та Юрій Горбунов з попередніми партнерами
Катерина Осадча та Юрій Горбунов з попередніми партнерами

Горбунов також був в офіційному шлюбі. З першою дружиною Людмилою ведучий прожив 11 років. Причиною розлучення пари стала зовсім не Катерина, як припускали шанувальники, а згасання почуттів. Спільних дітей у подружжя не було, але Юрій виховував Ксенію — доньку Людмили від попереднього шлюбу. Нещодавно вона зробила ведучого дідусем.

А ось у шлюбі з Катериною Осадчою Горбунов має одразу двох синів — Івана та Данила, які народилися в лютому 2017 та серпні 2021 року відповідно. Своїх дітей подружжя обожнює та робить все, аби хлопчики були щасливими та зростали в атмосфері любові.

Юрій Горбунов і Катерина Осадча зі своїми дітьми
Юрій Горбунов і Катерина Осадча зі своїми дітьми

Схожі статті

45-річна Оля Полякова зізналася, після якого вчинку свого чоловіка задумалася про розлучення: “Я маю право”

Оля Полякова вперше зізналася, після якого вчинку свого чоловіка Вадима Буряковського задумалася про завершення стосунків з ним. Подібне сталося лиш раз за 20 років.

“Бубік відправляється на балькон”: Ектор Хіменес-Браво знайшов кому віддати золотий фартух Олі Мартиновської

Чи можна потрапити на кухню Ектора Хіменеса-Браво без кулінарних навичок? Десятки кастингів "МастерШеф" довели, що це неможливо. Точніше, було дотепер, бо шеф вирішив зробити єдине виключення.

37-річна Настя Каменських вразила зізнанням про свій стан: любов чоловіка Потапа не потрібна для щастя

Понад 2 роки в мережі ходять чутки про завершення історії кохання між Настею Каменських та її чоловіком Потапом. І нещодавно співачка вразила зізнанням.

“Я не буду на зв’язку”: дочка Олени Мозгової вразила зізнанням після того, як Пономарьов не схвалив її вибір

Старша дочка Олени Мозгової вразила зізнанням після того, як Олександр Пономарьов не схвалив її вибір публічно. Дівчина заявила, що на звʼязок не вийде.

Винник розповів про важку хворобу, яка потребувала лікування за кордоном: “Не знав, чи повернуся до життя”

Своє життя за кордоном Олег Винник пояснював станом здоров'я. Але називати речі своїми іменами не поспішав. Що насправді сталося з виконавцем?

Не схожий на Хому: 40-річний Дзідзьо приймає привітання з поповненням в родині, але є одне “але”

40-річний Дзідзьо приймає привітання з поповненням в родині, але існує одне "але". Михайло показав малечу, опустивши деякі деталі події. Усі деталі в матеріалі.