Колишній чоловік зірки “МастерШеф” Каті Великої засвітився у суперкарі з іншою жінкою: кого лайкає мільярдер

Успішний мільйонер — айтівець Андрій Великий ще офіційно не розлучився зі своєю дружиною - зіркою програми "МастерШеф" Катею Великою. Але опублікував нове фото з жінкою в авто в соцмережах.

Відомий український мільйонер – успішний спеціаліст у галузі IT-технологій та інвестицій Андрій Великий опублікував на своїй сторінці в соцмережі Instagram нове фото із новою жінкою в автомобілі. Але на світлині видніються тільки гарні та тендітні ніжки імовірної нової дами мільйонера. При цьому, Андрій Великий відмітив цю жінку позначкою в Instagram. Нею виявилася — olga_rashtanova. Поки що про неї, або про її стосунки з Андрієм Великим нічого нікому невідомо.

Можливо мільйонер навмисно посилає своїй аудиторії в соціальній мережі якісь натяки, але офіційних заяв ще не було. Свій пост Андрій Великий підписав: “Сфоткай, ніби я на Бентлі їду”. Варто зазначити, що свої пости в мережі мільйонер підписує російською мовою. Сам він уже тривалий час перебуває закордоном і більше не виставляє ніяких stories про допомогу Україні. Коментарі до публікації в авто з іншою жінкою Великий вимкнув. Тому ні написати щось, ні прочитати неможливо.

Колишній чоловік зірки "МастерШеф" виставив фото з новою жінкою
Колишній чоловік зірки МастерШеф виставив фото з новою жінкою

Зі сторінки Ольги в Instagram можна зробити висновки, що жінка не проти публічності — сторінка повністю відкрита та доступна будь-кому. Жінка любить дуже сильно подорожувати і має для цього фінансову можливість. Була в Маямі, Перу, Аргентині, Португалії, Лісабоні, Каліфорнії, Мадейрі. У Ольги на сторінці також стоїть посилання на сторінку – робочу, а саме авто з CША в Україну та Європу. Клієнтам пропонують наступну схему – повний цикл від покупки до прибутку, прозорі умови – інвестору 20% прибутку, а для клієнта 20% за послуги. Імовірніше всього, що жінка займається саме цією справою. Але офіційної інформації щодо цього також немає.

Колишній чоловік зірки МастерШеф виставив фото з новою жінкою
Колишній чоловік зірки МастерШеф виставив фото з новою жінкою

Як відомо мільйонер Андрій Великий є колишнім чоловіком учасниці шоу “Майстер Шеф” Катерини Великої. Близько чотирьох днів тому вона підтвердила, що розлучається з чоловіком після 15 років стосунків та 12 років шлюбу. Всіх своїх прихильників вона запевняє, що в неї все добре, життя триває. Для їх розлучення з Великим їх залишилося єдине що — скласти офіційні папери і пустити їх в роботу. Щоб даний шлюб офіційно був розірваним.

Слід зазначити, що до декрету Катерина Велика мала власний бізнес — це мережа туристичних агенцій. Даний сектор бізнесу приносив жінці не поганий дохід. Уже в декреті жінка більше присвячувала час собі, дитині та чоловіку. Нині їхньому з Андрієм Великим синові — три роки.

Схожі статті

45-річна Оля Полякова зізналася, після якого вчинку свого чоловіка задумалася про розлучення: “Я маю право”

Оля Полякова вперше зізналася, після якого вчинку свого чоловіка Вадима Буряковського задумалася про завершення стосунків з ним. Подібне сталося лиш раз за 20 років.

“Бубік відправляється на балькон”: Ектор Хіменес-Браво знайшов кому віддати золотий фартух Олі Мартиновської

Чи можна потрапити на кухню Ектора Хіменеса-Браво без кулінарних навичок? Десятки кастингів "МастерШеф" довели, що це неможливо. Точніше, було дотепер, бо шеф вирішив зробити єдине виключення.

37-річна Настя Каменських вразила зізнанням про свій стан: любов чоловіка Потапа не потрібна для щастя

Понад 2 роки в мережі ходять чутки про завершення історії кохання між Настею Каменських та її чоловіком Потапом. І нещодавно співачка вразила зізнанням.

“Я не буду на зв’язку”: дочка Олени Мозгової вразила зізнанням після того, як Пономарьов не схвалив її вибір

Старша дочка Олени Мозгової вразила зізнанням після того, як Олександр Пономарьов не схвалив її вибір публічно. Дівчина заявила, що на звʼязок не вийде.

Винник розповів про важку хворобу, яка потребувала лікування за кордоном: “Не знав, чи повернуся до життя”

Своє життя за кордоном Олег Винник пояснював станом здоров'я. Але називати речі своїми іменами не поспішав. Що насправді сталося з виконавцем?

Не схожий на Хому: 40-річний Дзідзьо приймає привітання з поповненням в родині, але є одне “але”

40-річний Дзідзьо приймає привітання з поповненням в родині, але існує одне "але". Михайло показав малечу, опустивши деякі деталі події. Усі деталі в матеріалі.