Колишній чоловік зірки “МастерШеф” Каті Великої засвітився у суперкарі з іншою жінкою: кого лайкає мільярдер

Успішний мільйонер — айтівець Андрій Великий ще офіційно не розлучився зі своєю дружиною - зіркою програми "МастерШеф" Катею Великою. Але опублікував нове фото з жінкою в авто в соцмережах.

Відомий український мільйонер – успішний спеціаліст у галузі IT-технологій та інвестицій Андрій Великий опублікував на своїй сторінці в соцмережі Instagram нове фото із новою жінкою в автомобілі. Але на світлині видніються тільки гарні та тендітні ніжки імовірної нової дами мільйонера. При цьому, Андрій Великий відмітив цю жінку позначкою в Instagram. Нею виявилася — olga_rashtanova. Поки що про неї, або про її стосунки з Андрієм Великим нічого нікому невідомо.

Можливо мільйонер навмисно посилає своїй аудиторії в соціальній мережі якісь натяки, але офіційних заяв ще не було. Свій пост Андрій Великий підписав: “Сфоткай, ніби я на Бентлі їду”. Варто зазначити, що свої пости в мережі мільйонер підписує російською мовою. Сам він уже тривалий час перебуває закордоном і більше не виставляє ніяких stories про допомогу Україні. Коментарі до публікації в авто з іншою жінкою Великий вимкнув. Тому ні написати щось, ні прочитати неможливо.

Колишній чоловік зірки "МастерШеф" виставив фото з новою жінкою
Колишній чоловік зірки МастерШеф виставив фото з новою жінкою

Зі сторінки Ольги в Instagram можна зробити висновки, що жінка не проти публічності — сторінка повністю відкрита та доступна будь-кому. Жінка любить дуже сильно подорожувати і має для цього фінансову можливість. Була в Маямі, Перу, Аргентині, Португалії, Лісабоні, Каліфорнії, Мадейрі. У Ольги на сторінці також стоїть посилання на сторінку – робочу, а саме авто з CША в Україну та Європу. Клієнтам пропонують наступну схему – повний цикл від покупки до прибутку, прозорі умови – інвестору 20% прибутку, а для клієнта 20% за послуги. Імовірніше всього, що жінка займається саме цією справою. Але офіційної інформації щодо цього також немає.

Колишній чоловік зірки МастерШеф виставив фото з новою жінкою
Колишній чоловік зірки МастерШеф виставив фото з новою жінкою

Як відомо мільйонер Андрій Великий є колишнім чоловіком учасниці шоу “Майстер Шеф” Катерини Великої. Близько чотирьох днів тому вона підтвердила, що розлучається з чоловіком після 15 років стосунків та 12 років шлюбу. Всіх своїх прихильників вона запевняє, що в неї все добре, життя триває. Для їх розлучення з Великим їх залишилося єдине що — скласти офіційні папери і пустити їх в роботу. Щоб даний шлюб офіційно був розірваним.

Слід зазначити, що до декрету Катерина Велика мала власний бізнес — це мережа туристичних агенцій. Даний сектор бізнесу приносив жінці не поганий дохід. Уже в декреті жінка більше присвячувала час собі, дитині та чоловіку. Нині їхньому з Андрієм Великим синові — три роки.

Схожі статті

Двійнятам Алли Пугачової та Максима Галкіна виповнилося 11 років: як виглядають зараз Ліза та Гаррі – фото

У Мережі з'явилися свіжі фотографії дітей Алли Пугачової та Максима Галкіна. Двійнята Ліза та Гаррі змінилися до невпізнання і стали справжніми моделями.

165 см – це максимум: 5 найнижчих зірок українського шоу-бізнесу – Каті Осадчій вони “по пупок” (ФОТО)

Зірки зростом до 165 см — вони не високі, але дуже успішні. І навіть стали одними з найвідоміших людей України. Їх маленький зріст кар'єрі та успіху не заважає.

Пихтить та пітніє: стало відомо, чим займається Віра Брежнєва вечорами, поки Меладзе ховається від каме

Поки композитор Костянтин Меладзе ховається від публіки, його колишня дружина Віра Брежнєва виставляє своє життя на показ. Чим займається артистка вечорами?

Прожила яскраве, але коротке життя: історія Руслани Писанки, в яку були закохані всі чоловіки країни

Руслана Писанка прожила яскраве, але коротке життя. Її історія неймовірна, адже кохали акторку чоловіків, а вона вибрала того, хто на неї просто чекає.

То барокамера, як у Майкла Джексона, то чарівний килим: Злата Огнєвіч продовжує дивувати фанів речами

Злата Огнєвіч не лише любить спати в барокамері, як король поп-музики Майкл Джексон, а й має чудодійний килим з Карпат. Уже відомо, для чого він їй потрібен.

Роки зрад до розлучення: чому Віктор Павлік пішов з родини і від дружини тільки заради Каті Репяхової

Роки невірності до завершення шлюбу Віктор Павлік не зміг приховати. Чому співак пішов з родини і від дружини тільки заради Каті Репяхової ?