“Там усім на тебе начхати”: Ксенія Мішина повернулася зі США та розповіла про враження після подорожі

Одні люди, які ніколи не бували в Америці, часто люблять її всіляко хвалити, інші — активно критикувати. Ксенія Мішина вирішила розповісти про власні враження після поїздки до США.

Сьогодні про США українці говорять ледь не більше, ніж американці. Людей цікавлять різні аспекти життя Америки, бо вона є нашим головним союзником. Але ми хочемо поглянути на звичайну американську буденність та її особливості. Саме про неї вирішила розповісти Ксенія Мішина, яка нещодавно повернулася зі США до України.

Актриса здивована кількості критики, яку отримує Америка. Ксенія допускає, що побачити мінуси їй завадив брак часу. Але у тому, що вона змогла побачити, вона не знайшла нічого поганого. Навпаки, Мішиній дуже сподобалося, що люди всюди ходять усміхненими. Хоча така поведінка часто є просто особливістю культури та етикетом, вона все одно чудова, бо здатна підіймати настрій та спонукає відповідати взаємною посмішкою.

Ксенія Мішина розповіла, що думає про США
Ксенія Мішина розповіла, що думає про США

Також Ксенія не розуміє критики щодо овочів та фруктів у супермаркетах. Те, що вони наче пластмасові, не мають смаку чи користі, — не більше, ніж міф. Мішина зазначає, що всюди продається величезна кількість різноманітних продуктів на будь-який смак. А смачніших абрикосів, ніж в США, акторка ніде не куштувала. Це ж стосується готової їжі. Зокрема, у місцевих McDonald’s чудові бургери, в чому переконався син Ксенії Платон.

Однією з найбільших переваг Америки для Мішиної є відчуття свободи. Воно проявляється абсолютно всюди. Жителям США по-хорошому начхати на всіх навколо. Тобто люди можуть ходити в будь-якому одязі, мати різноманітні вподобання, професію та погляди. Ніхто серед американців не дивиться на іншого осудливим поглядом і це прекрасно!

Ксенія Мішина розповіла, що думає про США
Ксенія Мішина розповіла, що думає про США

Звісно ж, ідеальних місць у світі не існує, тому у США є свої особливості, яке декому можуть здаватися мінусами. Найперше, що варто враховувати, — це ціни. Вони в Америці не просто великі, а надзвичайно високі. Також у деяких закладах відверто підводив сервіс. Очевидно, що у цьому плані, як і за цінами, Україна лідирує. Транспортне сполучення в Америці також далеко не ідеальне, тому для подорожей по США бажано мати власне авто.

Схожі статті

45-річна Оля Полякова зізналася, після якого вчинку свого чоловіка задумалася про розлучення: “Я маю право”

Оля Полякова вперше зізналася, після якого вчинку свого чоловіка Вадима Буряковського задумалася про завершення стосунків з ним. Подібне сталося лиш раз за 20 років.

“Бубік відправляється на балькон”: Ектор Хіменес-Браво знайшов кому віддати золотий фартух Олі Мартиновської

Чи можна потрапити на кухню Ектора Хіменеса-Браво без кулінарних навичок? Десятки кастингів "МастерШеф" довели, що це неможливо. Точніше, було дотепер, бо шеф вирішив зробити єдине виключення.

37-річна Настя Каменських вразила зізнанням про свій стан: любов чоловіка Потапа не потрібна для щастя

Понад 2 роки в мережі ходять чутки про завершення історії кохання між Настею Каменських та її чоловіком Потапом. І нещодавно співачка вразила зізнанням.

“Я не буду на зв’язку”: дочка Олени Мозгової вразила зізнанням після того, як Пономарьов не схвалив її вибір

Старша дочка Олени Мозгової вразила зізнанням після того, як Олександр Пономарьов не схвалив її вибір публічно. Дівчина заявила, що на звʼязок не вийде.

Винник розповів про важку хворобу, яка потребувала лікування за кордоном: “Не знав, чи повернуся до життя”

Своє життя за кордоном Олег Винник пояснював станом здоров'я. Але називати речі своїми іменами не поспішав. Що насправді сталося з виконавцем?

Не схожий на Хому: 40-річний Дзідзьо приймає привітання з поповненням в родині, але є одне “але”

40-річний Дзідзьо приймає привітання з поповненням в родині, але існує одне "але". Михайло показав малечу, опустивши деякі деталі події. Усі деталі в матеріалі.