Повернення легенди: перша леді України повернула в моду стрижку з 90-х, яку полюбляють зірки та аристократія

В Україні все більшої популярності набирає багатошарова стрижка з асиметричним чубчиком. Ця зачіска не потребує ретельного догляду і є навіть у дружини Президента.

В Україні набирає популярності стрижка, яка була дуже актуальною у “романтичні” 90-ті часи. Хтось згадує ті роки з посмішкою, а хтось зі смутком та важкістю. Утім стрижка саме з 90-х років здатна омолодити жінок віком 40+, скоригувати лінії жіночого обличчя й навіть зробити більш виразними вилиці. І це – багатошарова стрижка з асиметричним чубчиком, яку раніше робили лише знаменитості. На сьогоднішній день ця стрижка є досить популярною серед зірок та моделей світу, а також серед українських відомих людей.

Багатошарова стрижка з асиметричним чубчиком надає жіночому волоссю гарного об’єму. Навіть досить тонке і слабке волосся почне виглядати більш об’ємно. Цьому сприяє алгоритм дій під час стрижки даної зачіски та градуювання пасом. Оскільки стрижка коротка вона не потребує довгого та складного вкладання після миття. Це зекономить час кожній жінці, яка матиме таку зачіску. Стрижка є досить універсальною і підходить більшості жінок із різною формою голови.

Багатошарова стрижка з асиметричним чубчиком
Багатошарова стрижка з асиметричним чубчиком

Виглядати молодше завдяки багатошаровій стрижці кожній жінці вдасться тому, що волосся рухатиметься під час ходьби. А це візуально створюватиме динаміку та легкість. Сам же чубчик створює акцент на погляд, чим приховує вікові зміни на шкірі обличчя. А ось вилиці на обличчі здаватимуться більш виразними тому, що косий чубчик здатен прибрати непотрібну важкість у зоні щелепи.

Серед відомих українських знаменитостей така зачіска нині є у Першої леді України Олени Зеленської. Багатошарову зачіску роблять на різну довжину: середню, коротку і навіть довгу. Ось саме в дружини Президента середня стрижка такого плану. Нині роблять ряд багатошарових стрижок — це боб, каре, гарсон, каскад, “аврора”, “кітті”, “лисичка”. Ці стрижки роблять не лише на різну довжину, а й із різними плавними переходами. Ще — з чубчиком чи навіть без чубчика. Кожен обирає те, що йому найбільше підходить.

Схожі статті

45-річна Оля Полякова зізналася, після якого вчинку свого чоловіка задумалася про розлучення: “Я маю право”

Оля Полякова вперше зізналася, після якого вчинку свого чоловіка Вадима Буряковського задумалася про завершення стосунків з ним. Подібне сталося лиш раз за 20 років.

“Бубік відправляється на балькон”: Ектор Хіменес-Браво знайшов кому віддати золотий фартух Олі Мартиновської

Чи можна потрапити на кухню Ектора Хіменеса-Браво без кулінарних навичок? Десятки кастингів "МастерШеф" довели, що це неможливо. Точніше, було дотепер, бо шеф вирішив зробити єдине виключення.

37-річна Настя Каменських вразила зізнанням про свій стан: любов чоловіка Потапа не потрібна для щастя

Понад 2 роки в мережі ходять чутки про завершення історії кохання між Настею Каменських та її чоловіком Потапом. І нещодавно співачка вразила зізнанням.

“Я не буду на зв’язку”: дочка Олени Мозгової вразила зізнанням після того, як Пономарьов не схвалив її вибір

Старша дочка Олени Мозгової вразила зізнанням після того, як Олександр Пономарьов не схвалив її вибір публічно. Дівчина заявила, що на звʼязок не вийде.

Винник розповів про важку хворобу, яка потребувала лікування за кордоном: “Не знав, чи повернуся до життя”

Своє життя за кордоном Олег Винник пояснював станом здоров'я. Але називати речі своїми іменами не поспішав. Що насправді сталося з виконавцем?

Не схожий на Хому: 40-річний Дзідзьо приймає привітання з поповненням в родині, але є одне “але”

40-річний Дзідзьо приймає привітання з поповненням в родині, але існує одне "але". Михайло показав малечу, опустивши деякі деталі події. Усі деталі в матеріалі.