“Когось підбішувала”: травесті-діва Монро закінчила перший курс навчання і розповіла, який у неї буде диплом

Іноді нам доводиться зупинитися на шляху до мрії. Але лише для того, щоб незабаром на нього повернутися та рухатися ще завзятіше. Паузу також необхідно було взяти Невгамовній Монро.

Навчатися не лише можливо, але й корисно у будь-якому віці. Такої позиції дотримується Монро, рекомендуючи підписникам також наважуватися робити рішучі кроки у житті. Саме тому минулого року діва вирішила вступити до магістратури в КІСПП. Своїм досягненням Монро дуже пишалася, оскільки навіть на платну форму потрапити вдалося далеко не кожному.

Діва Монро закінчила перший курс навчання
Діва Монро закінчила перший курс навчання

Діва також оплачує власне навчання. Щорічна вартість складає 45 тисяч, що з урахуванням курсу можна назвати помірною сумою. Але у порівнянні з іншими вишами ціна є доволі пристойною. Та коли вона платиться задля досягнення важливої мети — це виправдано.

Монро вирішила навчатися психології. Обидва семестри вона завершила успішно, а нещодавно похвалилася тим, що здала останній залік. Після цього діва відправилася на канікули, але вже з вересня повернеться до навчання. Враховуючи масу позитивних вражень, які отримала діва у КІСПП, вона буде рахувати літні дні в очікуванні зустрічі з одногрупниками.

Діва Монро закінчила перший курс навчання
Діва Монро закінчила перший курс навчання

Для Монро цей рік був не лише можливістю вивчити щось нове, але й шансом зустрітися із дуже цікавими людьми. Вона надзвичайно вдячна одногрупникам за допомогу в соціалізації, оскільки вихід зі зручно влаштованої зони комфорту для діви був складною задачею.

Викладачам Монро також надзвичайно вдячна. Вона окремо зазначає, що вдячна навіть тим, хто викликав у неї роздратування. Але діва вважає такі емоції цілком нормальними, оскільки когось могла вибішувати й вона. Та все завжди вирішувалося спокійним діалогом.

Діва Монро закінчила перший курс навчання
Діва Монро закінчила перший курс навчання

Зараз Монро, як і більшість українців, намагається впоратися зі спекою, яка лише моментами дозволяє нам трішки відпочити, а також відвідує різноманітні заходи, відпочиваючи від навчання. Зокрема, діва з’явилася на 15-му Одеському міжнародному кінофестивалі.

Схожі статті

45-річна Оля Полякова зізналася, після якого вчинку свого чоловіка задумалася про розлучення: “Я маю право”

Оля Полякова вперше зізналася, після якого вчинку свого чоловіка Вадима Буряковського задумалася про завершення стосунків з ним. Подібне сталося лиш раз за 20 років.

“Бубік відправляється на балькон”: Ектор Хіменес-Браво знайшов кому віддати золотий фартух Олі Мартиновської

Чи можна потрапити на кухню Ектора Хіменеса-Браво без кулінарних навичок? Десятки кастингів "МастерШеф" довели, що це неможливо. Точніше, було дотепер, бо шеф вирішив зробити єдине виключення.

37-річна Настя Каменських вразила зізнанням про свій стан: любов чоловіка Потапа не потрібна для щастя

Понад 2 роки в мережі ходять чутки про завершення історії кохання між Настею Каменських та її чоловіком Потапом. І нещодавно співачка вразила зізнанням.

“Я не буду на зв’язку”: дочка Олени Мозгової вразила зізнанням після того, як Пономарьов не схвалив її вибір

Старша дочка Олени Мозгової вразила зізнанням після того, як Олександр Пономарьов не схвалив її вибір публічно. Дівчина заявила, що на звʼязок не вийде.

Винник розповів про важку хворобу, яка потребувала лікування за кордоном: “Не знав, чи повернуся до життя”

Своє життя за кордоном Олег Винник пояснював станом здоров'я. Але називати речі своїми іменами не поспішав. Що насправді сталося з виконавцем?

Не схожий на Хому: 40-річний Дзідзьо приймає привітання з поповненням в родині, але є одне “але”

40-річний Дзідзьо приймає привітання з поповненням в родині, але існує одне "але". Михайло показав малечу, опустивши деякі деталі події. Усі деталі в матеріалі.