Добиває телефон до останнього “подиху”: Наталя Могилевська не женеться за дороговизною – зірка з народу

Співачка Наталя Могилевська має гірший мобільний телефон, ніж у всіх її працівників із команди. Причина — зірка не любить гнатися за новими моделями гаджетів і є більш "приземленою" в цьому плані.

Відома українська співачка Наталя Могилевська не лише “сидить” на різних дієтах і лякає людей своїм голодуванням, вона ще й до останнього “вшатує” свій мобільний телефон.

У прямому сенсі слова знаменитість “добиває” гаджет до тих пір, поки в нього двічі за ранок не почне розряджуватися зарядна батарея, або буде важко грузити і комусь відправляти відео. Про це зіркова співачка написала і розповіла сама на своїй сторінці в соцмережі Instagram.

Могилевська поїхала купувати новий телефон
Могилевська поїхала купувати новий телефон

Продюсерка опублікувала відео і показала, як сідає в автомобіль та вирушає за покупкою нового мобільного телефону. Тим часом їй зателефонувала коліжанка з претензіями щодо того, чому зірка досі не відправила їй відео.

“Аня, телефон за ранок розряджений уже вдруге. Поїду зараз буду змінювати. В якому магазині потрібно купляти. Реально, щоб нормальна була якість?”, – поділилася зі своїм клопотом співачка.

Могилевська поїхала купувати новий телефон
Могилевська поїхала купувати новий телефон

Наталя Могилевська не любить коли телефон вважається показником статусу. Тому вона купує новий телефон лише тоді, коли він повністю зламається. Це принципова позиція знаменитості. У неї досі 12-й Apple iPhone. А всі її колеги та працівники сміються з цього, бо вся її команда має набагато кращий мобільний телефон, ніж вона сама.

“Коли я знімаю селфі на свій телефон то мене всі починають сварити, тому що виходить погана якість фотознімків”, – розповіла про нюанси свого старого гаджету Могилевська.

Могилевська поїхала купувати новий телефон
Могилевська поїхала купувати новий телефон

Найдовгоочікуванішим і найулюбленішим моментами Наталі Могилевської є придбати новий телефон і раз та назавжди зняти з екрану пристрою плівочку. Вона додала, що стала дуже щасливою придбавши собі новий телефон.

Загалом Могилевська неодноразово наголосила, що не є тією людиною, яка женеться за останніми моделями телефонів, гаджетів та автомобілів або новомодних речей загалом. До сьогоднішнього дня вона користувалася Apple iPhone 12 і вже зараз коли він перестав нормально функціонувати, вона вже вирішила придбати новий. Свій старий телефон вона купувала в 2021 році.

“І донині він служив мені “і в лад , і в бій”. Побував і на фронті, і в шпиталях, в горах і на морі… Але цей день настав. Бувай, мій друже! Скільки всього пережили”, – розповіла співачка Наталя Могилевська.

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.