Христина Соловій публічно назвала суму, яку винна Святославу Вакарчуку: “Обов’язково маю повернути”

Популярна українська співачка Христина Соловій вперше розповіла про гроші, які, виявляється, має повернути Святославу Вакарчуку. Скільки насправді виконавиця має сплатити?

Останні декілька років вплив Святослава Вакарчука на творчість Христини Соловій був настільки непомітним, що складалося враження, ніби співпраця між ними давно завершилася. Окрім того, у своїх інтерв’ю співачка наголошувала на тому, нібито вони особливо не підтримують зв’язок і не являються близькими людьми. Що вельми дивно, адже продюсери зазвичай проводять зі своїми підопічними дуже багато часу, а отже стають наче сім’я.

Мережі повзли чутки про те, що Вакарчук та Соловій вже давно не працюють разом, розірвали контракт, і можливо на це повпливати між особистісні стосунки. Як раптом у 2023-у Христина повідомила про те, що їхній контракт офіційно спливає, і нарешті їхня співпраця розірвана.

Христина Соловій назвала суму, яку заборгувала Святославу Вакарчуку

 Христина Соловій назвала суму, яку заборгувала Святославу Вакарчуку

Після цього вона дала інтерв’ю, в якому вже змогла розповісти абсолютно все, що відбувалося в її особистому житті та професіональному. Очевидно, що раніше вона не могла цього зробити через певні обмеження. Зокрема Христина зізналася, що вони серйозно віддалилися з Святославом через те, що вона не хотіла, аби в її композиціях занадто сильно відчувалася рука Вакарчука. Вже пізніше Соловій зрозуміла, що таким чином образила людину, яка написала велику кількість хітів для українських виконавців.

Безумовно, зараз кар’єра Христини зазнає підйому, і завдяки її пісням, що були написані багато років тому. Не обійшлося і без скандалів. Зізнання Соловій на рахунок Сергія Жадана спровокувало трансформацію її образу та репутації в шоу-бізнесі.

На щастя, обійшлося без скандалів через розірвання трудових відносин з Вакарчуком. Але як з’ясувалося, усе це закінчилося не без проблем для виконавиці. Нещодавно Христина Соловій зізналася, що має заборгованість перед колишнім продюсером, і вона вельми не маленька.

Святослав не ставить якісь дедлайни артистці, а тому немає конкретного часу, до якого вона має виплатити ці кошти. Тим не менш, вони не маленькі, і Христина має все ж таки погасити борг. Мова йде про 27 тисяч доларів.

“Я дуже вдячна йому, що в мене була така можливість, і він став тією людиною. Я хотіла від нього більше. Хотіла, щоб він більше включався у творчий процес та якось більше зі мною комунікував. Але потім це все перейшло в оцей кредит для мене”

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.