Молодий візажист перетворив Ірину Білик на свою повну копію – з Могилевською та Цибульською так не вийшло

Співачка Ірина Білік разом зі своїм новим візажистом продовжує експериментувати з образами. Магія макіяжу та неймовірно стильна перука зробили свою справу.

У 2023 році співачка Ірина Білик познайомилася з молодим і дуже талановитим українським стилістом Єгором Андрюшиним, який запропонував знаменитості спробувати поекспериментувати з різними образами. Результат перевершив усі очікування, особливо після того, як після чергового перетворення 54-річна Білик стала повною копією.

Ірина Білик здивувала яскравим макіяжем у 54 роки
Ірина Білик здивувала яскравим макіяжем у 54 роки

Так, напередодні співачка оприлюднила відео на якому з’явилася з ефектним макіяжем у персикових та нюдових тонах та перуці з модним відтінком блонду. З одягу на артистці була сорочка в клітку з яскравим червоним принтом, прозорий салатовий плащ із латексу та такого ж відтінку бере. Всі кольори в макіяжі та образі загалом ідеально поєднувалися між собою. Після того, як фотографії з’явилися в Мережі, шанувальники почали їх обговорювати. Багато хто гідно оцінив незвичайне перетворення артистки. Майже всі зазначили, що Ірина з макіяжем від Андрюшина стала виглядати набагато молодшою ​​за свої роки, а також, що відтінок одягу та макіяжу їй дуже йде.

“Крутий образ, а колір взагалі вау”, “Прикольний колір, вам пасує”, “Ух-ти, яка зеленушечка!”, – писали в коментарях.

Багато хто зазначив, що на фотографіях після перетворення, 54-річна Ірина Білик стала дуже схожа на свого 24-річного візажиста Єгора Андрюшина.

“Ви як той хлопчик візажист що був поряд з вами”, “Наче сестра Андрюшина) макіяж супер, дуже личить”.

Нагадаємо, що молодий візажист із Києва Єгор Андрбшин пропонує свої послуги багатьом знаменитостям. Крім Ірини Білик, він уже встиг попрацювати з Наталією Могилевською, Ольгою Цибульською, Златою Огнєвіч та багатьма артистками. В одному зі своїх інтерв’ю Славі Дьоміну, стиліст зізнався, що хотів би ще змінити Тіну Кароль та Олю Полякову. Проте артистки так і не відповіли на його пропозицію.

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.