Олександр Кривошапко в Голлівуді: чому поїхав з України, що там робить і що показав своїм фанатам (ФОТО)

З новою жінкою відомий співак Олександр Кривошапко відправився до Голлівуду. У нього є певна мета, яка потребує зусиль, однак подробиці зірка приховує від фанатаів.

Український співак, ліричний тенор та фіналіст шоу “Х-фактор” Олександр Кривошапко дістався до Голлівуду. Світлини з місця свого перебування він виклав у соціальній мережі Instagram. Як відомо співак уже тривалий час мешкає в США із своєю новою коханою жінкою. Але фотографії з Голлівуду (Hollywood) він ще не викладав. Це перша світлина з такого місця.

Знаменитість Олександр Кривошапко сфотографувався на фоні відомих гір (біля вершин гори Лі), де розташований усім відомий на весь світ надпис “Hollywood”. Це одне з найвідоміших місць у Лос-Анджелесі. На цій світлині зірка також сфотографувався зі своєю жінкою.

Український співак Олександр Кривошапко подався до Голлівуду
Український співак Олександр Кривошапко подався до Голлівуду

Для створення гарного образу кохана співака обрала коротку білу і трохи простору сукню, імовірніше всього що з натуральної тканини, щоб було не так спекотно в такі жаркі літні дні. Сукня пошита так, що талія виглядає підкресленою, а низ сукні (спідниці) розширений. Щось схоже на відому білу сукню, як у Мерилін Монро, але набагато багато коротшу. Сам же Кривошапко одягнув звичайні чоловічі шорти та футболку — все в один тон. Свій образ він довершив білою “панамкою” і темними окулярами.

Свій пост Олександр Кривошапко підписав: “Цілі вимагають зусиль”. Ось такий короткий підпис щодо всього. Слід зазначити, що перебуваючи в США співак зазвичай підписував свої пости англійською мовою. Але цього разу чомусь видав підпис російською…

Щодо України та ситуації, яка нині тут відбувається, співак нічого більше не постить, не виставляє в stories і не говорить. Тому нинішня його позиція щодо всього невідома. Як і те, чи повернеться він колись в Україну. Кривошапко родом із Маріуполя, Донецької області — міста, яке найбільше постраждало в країні. Чи відпочиває співак у Голлівуді чи поїхав по роботі домовлятися або впроваджувати якісь проекти, нині також лишається таємницею.

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.