На Хрещатику серед дороги Ірина Сопонару з серіалу “Одного разу під Полтавою” виконувала гімнастичні вправи

Зірка з серіалу "Одного разу під Полтавою" Ірина Сопонару влаштувала літню фотосессію прямо серед дороги на Хрещатику. Акторка вляглась на гарячий асфальт.

Весела та позитивна акторка серіалу “Одного разу під Полтавою” Ірина Сопонару зробила дуже цікаву та сміливу фотосесію прямо серед головної вулиці Києва — Хрещатика. Зірка у прямому сенсі лягла серед дороги на асфальт ніби виконуючи гімнастичну вправу “берізку”. Вона знаходилася у положенні стійки на “лопатках”, а тулуб та ноги були підняті у вертикальному положенні. Таку ідею зірка обрала саме для своєї літньої зйомки. Те, що вона придумала, виглядає дійсно по-новому, неординарно і цікаво.

Ірина Сопонару показала, як на Хрещатику займалася гімнастикою
Ірина Сопонару показала, як на Хрещатику займалася гімнастикою

Для фотосесії знаменитість вдягла короткі чорні шорти та кофтинку без рукавів, яка дуже добре підкреслює її фігуру. Загалом Ірина Сопонару має шикарний вигляд. Вона худенька і підтягнута. Здається, що в зірки немає жодного зайвого “сантиметру”, жодного целюліту, йому просто немає звідки там братися, як і жодним зморшкам на обличчі. Стрункі ноги акторки виглядають злегка загорілими. На обличчі видніються глибокі вилиці.

Ірина Сопонару показала, як на Хрещатику займалася гімнастикою
Ірина Сопонару показала, як на Хрещатику займалася гімнастикою

Свої світлини акторка з серіалу “Одного разу під Полтавою” підписала: “Коли зустрілись Ірина Сопонару та фотограф Віолетта, і пішли на побачення з містом”.

Нові літні знімки акторки оцінили не всі підписники. Знайшлися ті, хто почав писати у коментарях, щоб їм пояснили, що саме в цій зйомках і світлинах гарного та естетичного. Або що це є пародією на моделей.

Ірина Сопонару показала, як на Хрещатику займалася гімнастикою
Ірина Сопонару показала, як на Хрещатику займалася гімнастикою

“Красива дівчина, гарні фото. Деяких коментарів не розумію. Якщо не подобається- пройдіть мимо, навіщо писати грубості”, – заступилися за зірку її щирі та віддані фанати.

Хтось залишив і жартівливі коментарі. Наприклад, що тепер стало зрозуміло, чому саме в Києві сьогодні була тягучка з автомобілів, бо Ірина Сопонару фотографувалася на Хрещатику! Також зазначили читачі, що цікаво, як то було лежати на такій дорозі, адже асфальт у такі спекотній дні просто гарячий і “розпалений”.

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.