Це вбрання не для неї: Ані Лорак розкритикували за невдалий образ на сцені – хотіла бути, як Джей Ло. Фото

Ані Лорак представила відео зі свого останнього концерту, після чого замість захоплених компліментів її почали критикувати. Чим не догодила артистка своїм навіть найвідданішим фанатам.

Співачка Ані Лорак, яка продовжує жити та працювати в Москві, оприлюднила відео, на якому було знято кадри з її останнього виступу у Вітебську (Білорусь). На сцені Кароліна Куек з’явилася в облягаючому комбінезоні, посипаний камінням і на високих підборах. Доповнили образ накидка, укладання у стилі “голлівуд” та яскравий макіяж. У коментарі артистка коротко написала, що сцена – це її життя.

Ані Лорак
Ані Лорак

Однак, замість компліментів, багато користувачів Мережі обрушилися на Лорак із критикою. Найбільше дісталося її костюму, який, на думку багатьох, виглядав надто вульгарно через те, що дуже обтягував ті частини тіла, які краще не показувати. Шанувальники зазначали, що фігура в артистки без сумнівів красива, але в сукні вона виглядала б краще. Багато хто згадав, що у подібному вбранні вже виступала американська співачка Дженніфер Лопес. Можливо, артистка вирішила запозичити її ідею із костюмом, але щось пішло не так.

Ані Лорак розкритикували за невдалий образ на сцені
Ані Лорак розкритикували за невдалий образ на сцені

“Мені здається цей новий стиль із комбінезонами та штанцями, зовсім не те…”, “Це вже в когось було”, “Всі почали наслідувати JL(Дженніфер Лопес)”, “Як це не красиво на сцені”, “Це вбрання не для неї. Трохи вульгарний”, – писали у коментарях.

Нагадаємо, що за два з половиною роки співачка Ані Лорак так і не знайшла в собі сили чітко висловитися про війну в Україні. Весь цей час артистка з усіх сил намагалася вдавати з себе “голуба миру” і розповідала, що зовсім не розуміється на політиці. За порадою свого близького друга Філіпа Кіркорова, на початку 2022 року Лорак навіть на якийсь час зникла і кілька місяців не з’являлася на публіці, а потім дала ганебне інтерв’ю, де так і не змогла чітко сформулювати свої думки. Говорила про творчість, про музику і своє “високе призначення”, але так і не вимовила слово “війна”. Натомість розповіла, що образилася на колишніх колег та земляків, які засудили її за мовчання.

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.