Донька Тоні Матвієнко вперше показала свого майбутнього чоловіка: він буде зятем співачки і Арсена Мірзояна

Старша донька співачки Тоні Матвієнко вперше показала обличчя свого коханого. Який вигляд має майбутній зять Арсена Мірзояна та Антоніни Матвієнко?

Старша донька Антоніни Матвієнко Уляна, яку вона народила у 17 років, зворушливо привітала свого коханого з Днем народження і вперше показала його фото. Як виглядає майбутній зять Тоні Матвієнка та Арсена Мірзояна? Судячи з фото у хлопця кучеряве волосся, а також він носе вуса. Коханий Уляни любить кепки-бейсболки.

Дочка Тоні Матвієнко Уляна вперше показала свого коханого
Дочка Тоні Матвієнко Уляна вперше показала свого коханого

А також стало відомо, що в подарунок від нареченої іменинник отримав модний годинник.

Дочка Тоні Матвієнко Уляна вперше показала свого коханого
Дочка Тоні Матвієнко Уляна вперше показала свого коханого

Нагадаємо, що деякий час тому стало відомо, що старша дочка Антоніни Матвієнко Уляна разом зі своїм коханим ще до війни переїхала до будинку знаменитої бабусі. Про це розповідала сама Ніна Матвієнко ще до своєї смерті. Тоді у розмові з журналістами легендарна артистка зізналася, що у її великому будинку крім неї та чоловіка – художника Івана Гончара, живе її дочка Антоніна зі своїм другим чоловіком співаком Арсеном Мірзояном та їхньою спільною дочкою Ніною, а також один із синів, який повернувся з монастиря.

Ніна Матвієнко вже готова випхати з дому Тоню і Арсена Мірзояна
Ніна Матвієнко вже готова випхати з дому Тоню і Арсена Мірзояна

Потім через розбіжності у родині з дому виїхав чоловік легендарної артистки. Коли почалася війна, всі представниці жіночої статі, як и богато людей, виїхали з України. Щоправда, Ніна Митрофанівна невдовзі повернулася і жила в одному будинку зі своїм зятем Арсеном. Після кількох місяців поневірянь Європою, додому приїхала і Тоня з дітьми.

Антоніна Матвієнко з дочками
Антоніна Матвієнко з дочками

У 2023 році Ніна Матвієнко померла. Це стало великим потрясінням як для її численної родини, так і для колег та шанувальників. Пізніше стало відомо, що Тоня та Арсен вирішили повернути батька додому. А чи живе зараз Уляна зі своїм нареченим у будинку знаменитої бабусі не відомо.

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.