Який має вигляд Лілія Ребрик після виснажливого відрядження без люксових умов: така у Дикого дружина. Фото

Ведуча та актриса Лілія Ребрик після зйомок нового випуску програми "Дочекаюсь" мчить додому, де на неї чекає велика родина та улюблений домашній вихованець.

Вже за кілька тижнів після народження третьої доньки Аделіни актриса та ведуча Лілія Ребрик вийшла на роботу. Спочатку вона ненадовго з’являлася в ефірі ранкової програми телеканалу “Дім”, а через три місяці вже вирушила у перше тривале відрядження.

Лілія Ребрик
Лілія Ребрик

Так, напередодні у своїх соціальних мережах Лілія Ребрик повідомила, що вирушила до Дніпра, щоб із командою записати новий випуск програми “Дочекаюсь”. Відзнявши всі епізоди реаліті-проекту, знаменитість одразу ж вирушила додому. Декількома фото з порожнього вагона та вокзалу Лілія Ребрик поділилася на своїй сторінці в Інстаграм. На знімках знаменитість з’явилася у звичайній білій футболці, з розпущеним волоссям та окулярах із напівпрозорим склом.

Який має вигляд Лілія Ребрик після виснажливого відрядження
Який має вигляд Лілія Ребрик після виснажливого відрядження

“Традиційне фото на вокзалі. Я у Києві. Тривог немає”, – написала Лілія.

Далі телезірка повідомила, що мчить додому із подарунками.

“Везу: дівчаткам – подарунки, Адель – себе молочну. Дикому просто себе”, – повідомила зірка та відзначила повідомлення смайликами у вигляді поцілунків.

Який має вигляд Лілія Ребрик після виснажливого відрядження
Який має вигляд Лілія Ребрик після виснажливого відрядження

Зазначимо, що виглядала багатодітна мама, після виснажливого відрядження, яке супроводжувалося неймовірними емоціями, дуже свіжо. Навіть без люксового догляду.

Нагадаємо, що проект “Дочекаюсь” з’явився у роки війни. У програмі Лілія Ребрик розповідає реальні історії українських сімей, які змушені були розлучитися через повномасштабне вторгнення російських військ на територію України. Творці програми допомагають близьким людям зустрітися один з одним. Це завжди виглядає дуже зворушливо і часто викликає сльози не тільки у телеглядачів, а й у ведучої та всіх, хто стоїть за камерами.

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.