Ольга Сумська закохалася в шлюбі в іншого і розповіла, як це сталося: він був молодий і дуже харизматичний

Відома українська акторка Ольга Сумська, зізналася, що закохалася в шлюбі в іншого і розповіла, як це сталося. Цей чоловік був молодий і дуже харизматичний.

Ольга Сумська завжди була щедрою на питання, що стосуються її особистого життя. Артистка охоче ділиться досвідом із шанувальниками, із молодим поколінням, розповідаючи про те, який шлях вона пройшла сама. Зокрема, вона дала декілька великих інтерв’ю стосовно свого минулого союзу з Євгеном Паперним.

Як відомо, акторка була заміжнею зі своїм колегою, який був старший за неї вдвічі, декілька років. Однак, щастя пара не мала. Після появи дочки ситуація ставала все гіршою і гіршою. Зокрема, Євген мав погані звички. І також він не приховував, що міг докласти фізичну руку під час сварки.

Ольга Сумська розповіла, як закохалася і наважилася на зраду у шлюбі

Ольга Сумська виїхала за кордон і показала, з ким та навіщо
 Ольга Сумська розповіла, як закохалася і наважилася на зраду у шлюбі

У той період у їхній театр прийшов молодий актор Віталій Борисюк, який став партнером Ольги В’ячеславівна. Молоді люди дуже сподобалося одне одному, і вже незабаром зав’язався бурхливий роман. Про нього дізналася вся трупа. Але сам Євген не здогадувався про те, що відбувається у нього під носом.

Це тривало аж допоки не стався черговий скандал вдома Ольги. Тоді Сумська заявила благовірному, що в неї є молодий коханець. Кульмінація сварки припала на повний розрив. Ольга В’ячеславівна зібрала речі, забрала дитину та переїхала до свого нового чоловіка.

Віталій Борисюк на той момент жив з батьками, але звісно двері для своєї коханої відкрив. Вони пішли з театру Євгена, і почали повільно, але впевнено рухатися вперед. Весілля мрії вони звісно зіграти не могли через фінансову складову питання.

Але згодом переїхали на власну квартиру, стали батьками ще раз, і через багато років повернулися до театру Паперного. Він сам запросив Ольгу та Віталія доєднатися до його трупи, адже як би там не було, втрачати таких талановитих акторів він наміру не мав. І із цього вийшло дещо дивовижне: це тріо на сцені зриває овації і очікується в кожному місті України.

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.