Чому Андрій Данилко та Інна Білоконь вже ніколи не будуть парою: співак зробив вражаючу заяву про свою сім’ю

Чому Андрій Данилко та Інна Білоконь вже ніколи не будуть парою? Артист зробив зізнання під час інтерв'ю, яке розставило все по своїм місцям.

Особисте життя Андрія Данилка завжди цікавило його публіку. І недарма, адже настільки яскрава індивідуальність з харизмою та любов’ю до свого глядача якимось чином досі залишається без сім’ї. 2 роки тому Андрій дав велике інтерв’ю, в якому підтвердив, що в нього поки що немає коханої людини поруч, і він продовжує залишатися холостяком.

Андрій Данилко розповів про плани на сім’ю та чому Білоконь в них не входить

 Андрій Данилко розповів про плани на сім’ю та чому Білоконь в них не входить

Ще більш абсурдною думка про це стає, коли дивишся на фотографії молодого артиста. Тоді він виглядав як справжня модель: красиве обличчя, підтягнута фігура, гладенька шкіра та виразні очі. Ще й додати до цього всього величезний потенціал, артистизм та цілеспрямованість.

Але поруч зіркою зазвичай було лише 2 жінки: Інна Білоконь та Радмила Щоголева. Остання зізналася, що близькість в неї з актором все ж таки було, але їхні стосунки розірвалися 20 років тому, і з тих пір вони особливо не спілкуються, хоча і розійшлися на хороші ноті.

Свою чергу Інна Білоконь публіка неодноразово підозрювала у любовному зв’язку зіркою. Як мінімум тому, що в мережі постійно з’являлися кадри з їхніми поцілунками, обіймами та іншим проявом емоційної близькості.

Більшість фанатів знає, що насправді виконавиця ролі Інни Адольфівна знайома з Андрієм Данилком ще зі студентських часів. Вони не одразу сподобалося одне одному, але пізніше подружилися і почали працювати разом. Так їхня дружба пройшла крізь роки.

Інна Білоконь ніколи не покидала свого товариша, однак давно створила сім’ю, стала мамою, а нещодавно і бабусею. Андрій вже зробив заяву вперше у своєму житті, яка стосувалася його особистого і потаємного. Зірка зізнався, що неодноразово намагався створити родину, але в нього нічого не виходило. І він просто полишив спроби зробити це. Андрій змирився і цінує те, що в нього є.

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.