Христина Соловій заговорила про скандал між нею і Святославом Вакарчуком: “Це перейшло у якийсь такий…”

Популярна українська співачка Христина Соловій заговорила про негаразди між нею і її колишнім продюсером Святославом Вакарчуком. Все склалося так само, як у Віталія Козловського і Кондратюка?

Співпраця Христини Соловій та Святослава Вакарчука тривала більше 10 років. Вона принесла шоу-бізнесу безліч крутих хітів, адже це була якісна співпраця.

Продюсер підкорював публіку своєю музикою, а Христина виконанням. Тим не менш, з часом їхні стосунки значно охолонули, а творчої зв’язок наче зійшов нанівець. І це було правильне враження, адже з часом Святослав Вакарчук все менше уваги приділяв свої підопічній, що артистка нещодавно підтвердила.

Окрім того, вона говорила раніше, що деяким чином сама призвела до того, що Святослав віддалився. Мовляв, так сильно хотіла більше проявлятися у піснях, що це відштовхнуло самого Вакарчука.

Христина Соловій зізналася, чи є між нею та Вакарчуком конфлікт

Христина Соловій назвала суму, яку заборгувала Святославу Вакарчуку
Христина Соловій зізналася, чи є між нею та Вакарчуком конфлікт

Тим не менш, розійшлися вони досить мирно. Нещодавно Христина Соловій відповіла на питання журналістки на рахунок того, чи є імовірність, що в неї буде такий самий конфлікт як у Віталія Козловського з Ігорем Кондратюком, адже Христина також винна продюсеру гроші. Але на відміну від свого старшого колеги Соловій має борг всього у 27 тисяч доларів. Це в десятки разів менше, ніж у Козловського.

Окрім того, сама Христина зізналася, що ніякого скандалу та конфлікту не буде, так як вона має намір повернути ці гроші і не має жодної мотивації вчинити інакше.

“У жодному разі, – запевнила співачка. – Я дуже вдячна, що вона стала тією людиною… Хоча я хотіла від неї набагато більше. Я хотіла, щоб вона включалася у творчий процес і якось спілкувалася зі мною більше. Але потім це перейшло в якийсь такий… кредит для мене”

Зараз артистка активно використовує для свого просування пісні, які написала багато років тому, і які так хотіла опублікувати. Святослав Вакарчук ніяк не коментує її творчість і не реагує на її прориви в кар’єрі. Незрозуміло, які в них взаємини насправді.

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.