Яке майно після себе залишила Анастасія Заворотнюк і кому: на відміну від Фріске подбала багато про що

Стало відомо, що Анастасія Заворотнюк залишила після себе і кому це дісталося. На відміну від своєї колеги Жанни Фріске акторка вчинила набагато мудріше.

Коли Анастасія Заворотнюк дізналася посиділа в нас, то сильно віддалилася від публіки і навіть від своїх найближчих друзів. Інсайдери повідомляли, що в них просто немає ніякої інформації про артистку, так як вона зачинилася вдома і не виходить на зв’язок.

До мережі не потрапило жодного кадру з нею. Тому часто публіка схилялися до думки, що їй є що приховувати. Мовляв, її зовнішність сильно змінилася, а справи йдуть не дуже.

Родина Анастасії Заворотнюк розповіла, що вона залишила після себе

Лікарі розповіли, як насправді змінилася онкохвора Анастасія Заворотнюк за 3 роки
 Родина Анастасії Заворотнюк розповіла, що вона залишила після себе

Лише після смерті акторки її старша дочка Ганна показала, якою Анастасія була насправді ці останні декілька років. І з’ясувалося, що вона була такою самою красунею, хіба що набрала декілька зайвих кілограмів, які суттєво не вплинули на її зовнішність.

Так само в пресі постійно говорила про те, що вона збанкрутувала, а її чоловік має величезні борги, які не може виплатити. Судячи з усього, і це було неправдою. Хоча деяких бізнес акторки був закритий, вона не залишила своїх рідних ні з чим. Який же спадок вона нажила?

За останньою інформацією, коли у Заворотнюк діагностували гліобоастому, вона одразу подбала про майнові питання і вирішила, кому дістанеться усе її майно. По-перше, у покійної є 2 розкішних квартири в столиці. Одна з них, яка розташована в центрі Москви, площею 190 кв. м, а іншу зірка придбала в районі Мосфільму у новому житловому комплексі. Власне, в ній і була прописала Анастасія.

Кожна цих квартир може коштувати до 600 тисяч доларів. Також були земельна ділянка в Сочі та квартира в новобудові у Москві і заміський маєток. Усе це вона поділила між своїми дітьми, але маєток залишила матері.

Тим не менш, окрім цих спадкоємців є ще вдівець акторки Петро Чернишов, а також її маленька донечка, яка народилася незадовго до її онкології. Дякують, що саме поява дитини спровокувала проблеми з гормональної системою і як результат рак.

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.