Приставив біля дверей охоронців і поставив на вуха країну: Поплавський розкрив, як боровся за життя сина

Михайло Поплавський став батьком лише раз. У зірки є дорослий син, якого він любить більше за все. Колись він мало не залишився без свого спадкоємця.

Михайло Поплавський — фігура у шоу-бізнесі вельми неоднозначно, яка неодноразово потрапляли у різні скандали. Співаючий ректор тим не менш завжди почувається впевнено і завжди відкритий до дискусії.

Зірка не приховує, що має велику кількість джерел доходів: в нього процвітає бізнес, є зарплатня інституту, є велика пенсія, є дохід від концертів, тощо. Абсолютно в усіх сферах він виглядає як щаслива людина, яка процвітає та перебуває в повному достатку. І все ж таки в житті зірки була ситуація, коли на кону стояло абсолютно все. І мова не йде про імовірне банкрутство. Мова йде про втрату найріднішої людини.

Михайло Поплавський розповів про аварію свого сина

Михайло Поплавський показав, яку резиденцію побудував на пенсії
 Михайло Поплавський розповів про аварію свого сина

Єдина подія, навіть спогад про яку може вибити Михайла Поплавського з колії — це аварія його сина. Вона сталося дуже давно, але країна досі пам’ятає це. Пан Олександр, будучи доволі юним, разом з друзями перебував в Одесі, і недалеко від узбережжя потрапив в аварію. Чоловік сильно постраждав і його життя могло обірватися в будь-який момент.

Коли Михайло Поплавський дізнався, поставив на вуха всю країну, шукав хірурга, який зможе швидко та якісно його прооперувати та врятувати життя спадкоємця. У цей момент охорона Поплавського не відходила від двері Олександра і ледь не кожну хвилину перевіряли його стан. Адже чоловік міг піти назавжди. І все ж таки співаючому ректору вдалося знайти лікаря, який не просто повернув життя його сином, але зробив так, що усі свої наступні він провів якісно і щасливо.

Коли музикант згадує про це, на його очі можуть навернутися сльози. І він навіть не приховує того, наскільки сильно злякався, що дійсно може більше не поговорити з єдиним сином. Зараз у Олександра є власна дитина. І Михайло Поплавський не приховує своєї величезної любові до онука. Можна сказати, що музикант став вдвічі щасливіший.

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.